Карвинг-декорация - второ ниво
Второто ниво на курса стартира в периода 04.06.– 12.06.2016 г., само в събота и неделя. Второ ниво включва: Упражнения върху наученото по време на 1-во ниво. Карвинг на тиква и диня. Изрязване на флорални и геометрични мотиви. Обединяване...
Световни кухни и световни десерти
Опознаването на традиционната кухня на дадена държава е една от най-приятните и чаровни страни на всяко едно пътуване. Често, обаче, не успяваме да се насладим на местните специалитети, защото не ни достига времето, лутаме се твърде дълго, не...
Рачо реже риба
Предстоящ курс „Рачо реже риба… и миди, раци и скариди” Милиони хора по света развиват вкуса си към морските дарове. Риба, миди, скариди, раци и октоподи се превръщат в любима храна за все повече от нас. На 02.07. и 03.07.2016 г. от 14:00 до...
Код: Детокс
Предстоящ курс „Код: Детокс” Диетите често нямат ефект, защото не засягат токсичните отпадъци в тялото. Здравото тяло е изпълнено с енергия и живот. Естественото и здравословно хранене е тайна на вътрешната и външната красота. От Вас зависи какво...
Кръвни групи, кислород, храна
Предстоящ курс „Кръвна група, кислород, хранa” Четири кръвни групи. Четири начина на хранене. Четири спортни програми. Четири плана за здравословен живот. Един курс! Мнозина от вас са чували, чели, даже и следвали съвети за хранене според...
Бульони, сосове и ястия към тях
Предстоящ курс „Бульони, сосове и ястия към тях“ Приготвянето на фини сосове се счита за висша степен на кулинарното изкуство. Дори звучните им наименования – холандез, волунте, демиглас - пробуждат емоции и очаквания. Много от кулинарните хитове...
Веган десерти
Предстоящ курс „Веган десерти“ Все повече се вълнуваме от веган десертите, виждайки ги в менютата на заведенията за хранене. За повечето хора, обаче, изпълнението им им се струва невъзможно, а причините за това се крият в отсъствието от пазара на...
Вегетарианска кухня
За любителите на вегетарианската кулинария, на 11.06.+12.06.2016 г. от 09:00 до 13:00 часа, ще се проведе курс за приготвяне на вегетариански ястия! Все по-голяма част от посетителите на заведения са вегетарианци и съображенията са различни –...
Хлебни фантазии и печива
Курс "Хлебни фантазии и печива" Предстоящ курс „Хлебни фантазии и печива“ Съботно-неделен курс за приготвяне на хляб и тестени печива ще се проведе на 09.07. и 10.07.2016 г., от 09:00 до 13:00 ч. Хлябът е дар, който носи щастие!...
Работа с шоколад
Предстоящ курс „Работа с шоколад" Курс за работа с шоколад - на 09.+10.04.2016 г. от 09:00 до 15:00 часа! Базовият курс за работа с шоколад е предназначен за начинаещи, които желаят да научат: каква е разликата между имитация и...
Суши - второ ниво
Суши кухнята е прочута с това, че въздейства на всичките Ви сетива, затова затегнете коланите за една гастрономическа одисея из тайнствените й предели, след като успешно усвоихте приготвянето на над 10 вида суши в първото ниво на курса! На 09.04....
Суши - първо ниво
Курс "Суши" - Първо ниво Къде ще се проведе? В учебния център на Европейска Академия за Обучение и Развитие, в кв. Западен парк. Кога? На 9-ти и 10-ти април 2016 г., от 09:00 до 13:00 ч. Какво суши ще се прави? Суши Нигири...
Домашен сладкар
В периода 11.06. - 19.06.2016 г. (само през съботите и неделите), от 14:00 до 18:00 ч. се организира любителски курс „Домашен сладкар". Първата хапка бързо се стопява в устата и носи маслената плътност на маскарпонето и сметаната. Между...
Декорация на сладкарски изделия - второ ниво
Второ ниво на курса Декорация на сладкарски изделия" ще се проведе в периода 04. 06. –19. 06. 2016 г. , само събота и неделя. Продължителност - 6 дни (04.+05.+11.+12.+18.+19.06.2016), от 9:00 до 13:00 ч. Уменията, които ще придобиете...
Декорация на сладкарски изделия - първо ниво
Предстоящ курс „Декорация на сладкарски изделия“ Три последователни уикенда през януари се организира курс „Декорация на сладкарски изделия" – първо ниво. Точните дати са 14.+15.+21.+22.+28.+29.05.2016г., от 9:00 до 13:00 ч. Уменията,...
Карвинг-декорация - първо ниво
Предстоящи курсове по карвинг-декорация На 14.05.2016 г. стартира група за съботно-неделен курс по карвинг – първо ниво. Първо ниво на курса е с продължителност 4 дни - 14.05.+15.05.+21.05.+22.05.2016 година. Пълната програма включва:...