Бульони, сосове и ястия към тях
Предстоящ курс „Бульони, сосове и ястия към тях“ Приготвянето на фини сосове се счита за висша степен на кулинарното изкуство. Дори звучните им наименования – холандез, волунте, демиглас - пробуждат емоции и очаквания. Много от кулинарните хитове...
Веган десерти
Предстоящ курс „Веган десерти“ Все повече се вълнуваме от веган десертите, виждайки ги в менютата на заведенията за хранене. За повечето хора, обаче, изпълнението им им се струва невъзможно, а причините за това се крият в отсъствието от пазара на...
Вегетарианска кухня
За любителите на вегетарианската кулинария, на 11.06.+12.06.2016 г. от 09:00 до 13:00 часа, ще се проведе курс за приготвяне на вегетариански ястия! Все по-голяма част от посетителите на заведения са вегетарианци и съображенията са различни –...
Хлебни фантазии и печива
Курс "Хлебни фантазии и печива" Предстоящ курс „Хлебни фантазии и печива“ Съботно-неделен курс за приготвяне на хляб и тестени печива ще се проведе на 09.07. и 10.07.2016 г., от 09:00 до 13:00 ч. Хлябът е дар, който носи щастие!...
Работа с шоколад
Предстоящ курс „Работа с шоколад" Курс за работа с шоколад - на 09.+10.04.2016 г. от 09:00 до 15:00 часа! Базовият курс за работа с шоколад е предназначен за начинаещи, които желаят да научат: каква е разликата между имитация и...
Суши - второ ниво
Суши кухнята е прочута с това, че въздейства на всичките Ви сетива, затова затегнете коланите за една гастрономическа одисея из тайнствените й предели, след като успешно усвоихте приготвянето на над 10 вида суши в първото ниво на курса! На 09.04....
Суши - първо ниво
Курс "Суши" - Първо ниво Къде ще се проведе? В учебния център на Европейска Академия за Обучение и Развитие, в кв. Западен парк. Кога? На 9-ти и 10-ти април 2016 г., от 09:00 до 13:00 ч. Какво суши ще се прави? Суши Нигири...
Домашен сладкар
В периода 11.06. - 19.06.2016 г. (само през съботите и неделите), от 14:00 до 18:00 ч. се организира любителски курс „Домашен сладкар". Първата хапка бързо се стопява в устата и носи маслената плътност на маскарпонето и сметаната. Между...
Декорация на сладкарски изделия - второ ниво
Второ ниво на курса Декорация на сладкарски изделия" ще се проведе в периода 04. 06. –19. 06. 2016 г. , само събота и неделя. Продължителност - 6 дни (04.+05.+11.+12.+18.+19.06.2016), от 9:00 до 13:00 ч. Уменията, които ще придобиете...
Декорация на сладкарски изделия - първо ниво
Предстоящ курс „Декорация на сладкарски изделия“ Три последователни уикенда през януари се организира курс „Декорация на сладкарски изделия" – първо ниво. Точните дати са 14.+15.+21.+22.+28.+29.05.2016г., от 9:00 до 13:00 ч. Уменията,...
Карвинг-декорация - първо ниво
Предстоящи курсове по карвинг-декорация На 14.05.2016 г. стартира група за съботно-неделен курс по карвинг – първо ниво. Първо ниво на курса е с продължителност 4 дни - 14.05.+15.05.+21.05.+22.05.2016 година. Пълната програма включва:...
Домашна италианска кухня
За тези, които искат да се научат да приготвят италиански ястия в домашни условия, курсът ще се проведе на 14.05. и 15.05.2016 г., от 09:00 до 13:00 ч. Домашната италианска кухня е семпла, но едновременно с това наситена с множество невероятни...
Сладкарски Мастър клас
Сладкарският Мастър клас ще се проведе в периода 30.05. – 10.06.2016 г. (всеки делничен ден), от 14:00 до 18:00 ч. Удоволствие, наслада за сетивата, възторг от сътвореното ....! Всички тези чувства и усещания ще доминират във Вас по време на...
Кулинарен Мастър Клас
„Кулинарен мастър клас" ще се състои в периода 27.06. – 08.07.2016 г. (само в делнични дни). Високото качество на храната, превъзходният й вкус, артистичното поднасяне и познаването на тънкостите в прецизното й приготвяне, са тема на този...
Професионален курс за сладкари
От 30-ти май до 14-ти август 2016 г. ще се състоят СУТРЕШЕН, СЛЕДОБЕДЕН и ВЕЧЕРЕН професионален интензивен курс за сладкари, завършващи с придобиването на Свидетелство за професионална квалификация по професия „Хлебар – сладкар“, специалност...
Професионален курс за готвачи
От 30 май 2016 г. се организират СУТРЕШЕН, СЛЕДОБЕДЕН и ВЕЧЕРЕН професионален интензивен курс за готвачи, покриващи пълния брой часове за придобиване на професия „Готвач". Сутрешният курс ще се провежда от 09:00 до 13:00 часа,...