Апликатори с ефект на физиотерапия Фохоу

Апликатори с ефект на физиотерапия Фохоу

За Контакти

Град:
Телефон:
Skype:

Инфо / обява № 90456

Добавена:
27.12.2019
Тип обява:
Обикновена
Тема:
Продукти
Разглеждания:
57
Валидна до:
26.12.2020 / 00:57:50
80лв.
Обикновена

Информация за обявата:

Особености на продукцията:
1. 100% ефект след 15-минутно прилагане.
2. Едновременното въздействие с четири активни компоненти (отрицателно заредени йони, дълговълново инфрачервено излъчване, магнити, екстракти от лекарствени растения) осигурява добър и дълготраен оздравителен ефект.
3. Функционалните апликатори са удобни за употреба. Те имат естетичен дизайн и могат да бъдат използвани по всяко време, без да пречат на ежедневния живот, работата или почивката.
4. Продукцията работи без включване към енергиен източник, а по естествен начин отделяйки топлина.
5. Под влиянието на температурата на човешкото тяло, термочувствителните материали с помощта на преобразуващия катализатор започват да отделят топлина.
6. При усливащото се топлинно въздействие и дълговълновото инфрачервено излъчване, екстрактите от лекарствени растения проникват в дълбоките слоеве на кожата, дисоциират пероксидите на липопротеидите и други вредни вещества и ги извеждат от организма заедно с потта и урината. Вследствие на това съдовете се разширяват, подобрява се кръвообръщението, активизират се клетките и се регулира нервната система.
Принцип на действие на продукцията
В съответствие с теорията на традиционната китайска медицина „Цзинло” това са канали (пътища) на придвижване на енергията Ци и кръвта в човешкия организъм. Те се подразделят на главни канали „Цзин” с права конфигурация и спомагателни канали „Ло”, в които движението на кръвта и Ци се осъществява по крива траектория. Меридианите осигуряват тясна връзка на органите в организма, съединявайки ги в единна система. Биологично-активните точки, намиращи се по меридианите играят голяма роля при свързващите звена в процеса на движението на енергията Ци и кръвта.
При разработката на продукцията се отчитат принципите на циркулация на Ци и кръвта в организма, използват се високонаучни технологии, които позволяват обединяването на 4 компонента на въздействие: отрицателни йони, дълговълново инфрачервено излъчване, магнити, екстракти от лекарствени растения. Високомолекулярните топлинни апликатори се слагат на повърхността на тялото. Насищайки се с енергия от окръжаващата среда и от естествената топлина на човешкия организъм, те са способни непрекъснато да отделят инфрачервени лъчи с дължина 8-15 микрона. Инфрачервеното излъчване, а също така и отрицателно заредените йони, магнитното поле и екстрактите от лекарствени растения проникват в кожата и подкожните тъкани, осъществявайки стимулация и активизация на клетките на външния слой на кожата, на биологично-активните точки и нервите в дълбоките слоеве. В местата, върху които е приложена продукцията се извършва дълбока стимулация на меридианите, микромасаж на кожата и акупунктурно въздействие подобно на процедурите на иглотерапията в китайската медицина.
По този начин прилагането на функционалните топлинни апликаторисе явява безболезнен, многоефектен физиотерапевтичен метод на оздравяване. Взаимодействието на продукцията с кръвта и енергията Ци в клетките създава ефект на резонансно поглъщане, което способства за разслабване на гладките мускули на кръвоносните съдове, разширяването на капилярите и подобряването на кръвообръщението, засилва освобождаването на активните вещества в съдовете. Продукцията позволява да се активизират биомолекулите в организма, което ускорява потока на кръвта, стимулира кръвообръщението, подобрява храненето на тъканите, повишава съдържанието на кислорода в кръвта, усилва имунните функции на клетките. Прилагането на функционалните топлинни апликатори способства за възстановяването на остеокластите, усилва самовъзстановяващите функции на клетките на лигавицата между ставите.
Благодарение на такова въздействие се нормализира циркулацията на кръвта и Ци, отстраняват се симптомите, предизвикани от въздействието на студа и влагата, намалява болката. Повишава се издръжливостта на организма, облекчават се симптомите на преумора на ставите, забавя се стареенето на костното вещество, премахва се напрежението на мускулите, оказва се общоукрепващо действие на целия организъм.
Действие на продукцията
Продукцията подобрява обмяната на веществата, регулира нервната система, активизира вътрешната секреция, успокоява болката, отстранява симптомите, свързани с въздействието на студа, разширява кръвоносните съдове, подобрява кръвообръщението. Апликаторите облекчават местната умора и болка, подобряват състоянието при ревматични заболявания, изгарят излишните мазнини в тялото, способстват за корекция на теглото. Функционалните топлинни апликатори са оздравителна продукция за ежедневно приложение.
Показания за приложение
Продукцията се препоръчва за прилагане при усещане за студ, следродилни болки, болки в областта на шията, кръста, коленете, при болки в стомаха, преумора на мускулите в кръста, дискова херния, хиперплазия на костното вещество, артрит. Апликаторите също така могат да се използват с цел корекция на фигурата, отстраняване на мастни провисвания в областта на кръста и корема, а също и като средство за ежедневно оздравяване и профилактика.
Начин на прилагане
Отначало е необходимо да се намокри централната отделяща топлина част на апликаторите. След това се фиксират непосредствено върху кожата на мястото, където има болезнени усещания. Обикновено след около 10 минути се появява забележимо усещане на топлина. В зависимост от състоянието на организма може да се регулира продължителността на прилагането. Ако в началото усетите парене на кожата, това е нормално явление и не нанася никакви вреди на кожата. Продукцията може да се използва и без намокряне с вода. В такъв случай за отделянето на необходимата топлина е нужно повече време. Продукцията може да се пере, но без всякакви миещи средства. Препоръчва се само изплакване с чиста вода.
Предпазни мерки
1. Забранява се използването на продукцията при повишена температура на организма, при кръвотечения, нарушение на топлинната чувствителност, на места с повредена кожа.
2. При повреждане на меките тъкани продукцията може да се използва не по-рано от 24 часа след получаване на травмата.
3. Забранено е използването на функционалните топлинни апликатори от хора с кардиостимулатор.
4. На местата на прилагане на продукцията може да се появи зачервяване на кожата. Зачервяването и паренето са нормално явление и след снемането на апликаторите постепено изчезват .
5. Строго е забранено продължителното намокряне на продукцията. Прането се извършва в рамките на 5 минути само с чиста вода без сапун, прах за пране и белина.

6. Забранява се използването на апликаторите от бременни жени.

Името "Турмалин" произлиза от думата «toramali» на Синхалския език на Шри Ланка и означава "смесен скъпоценен камък." В съответствие с името, този камък има различни разцветки. Турмалинът е естествен минерал, който отразява всички цветове.Той е кристал, който се формира при вулканичните изригвания от десетки хиляди години.
Турмалинът има сложен химически състав: боросъдържащ силикат на алуминия, магнезия и желязото, силициев двуокис, алуминий, желязо, калий и натрий, силикати и др. Към днешна дата, турмалинът е един от 12 скъпоценни камъни в света. През 1703 г. в Холандия е било открито, че турмалинът е способен да абсорбира прах и други малки частици около себе си. За тази особеност са го нарекли "Очистващ камък." През 1880 година е разкрита тайната на "очистващия турмалин" - съпрузите Кюри открили, че на повърхността на турмалина при определено налягане се формира електрически заряд от 0.06 ma. От всички съществуващи на земята минерали, само турмалинът носи в себе си постоянен електрически заряд, за което той се нарича кристален магнит. Но и в човешкото тяло при правилен баланс на положителните и отрицателните заряди протича слаб ток със сила 0,06 mA.
През 1986 година японските изследователи открили, че при смилане на турмалина на прах, потока на енергия се увеличава. Те произвели влакно - смес от смляни кристали на турмалин и естествени влакна и го използвали в здравеопазването.
През последните години този минерал е в центъра на вниманието на много учени медици и се счита за лечебно средство. Вече широко се произвеждат различни продукти с турмалин за лечебни цели. Най-голямите компании в Япония, Южна Корея и Китай използват при това най-новата технология на XXI век. - "Течен турмалин". От сместа на"Течния" турмалин с хидроксилната група на естествени влакна се произвеждат турмалинови влакна, които притежават устойчив оздравителен ефект.
Продукцията работи без свързване към енергиен източник, зарежда се от слънчева светлина или всякакъв източник на топлина (радиатор, ютия, топла вода до 60°C, а също и от топлината на човешкото тяло), и отделя своите естествени излъчвания.
Резонирайки с магнитното поле на човешкото тяло и същевременно загрявайки се от него, турмалинът генерира нискочестотно магнитно поле, излъчва дълговълнови инфрачервени лъчи с дължина 14 - 15 нанометра и аниони, благодарение на което осигурява дълбок термален ефект.
Продължителната употреба на продукти с турмалин може да елиминира свободните радикали, като по този начин предотвратява възникването на много заболявания, както и да премахва вредните вещества от организма по естествен път чрез потта и урината.
Турмалиновото влакно има мощна функция на дълговълново инфрачервено излъчване. При това влакното способства за освобождаването на отрицателно заредени йони, което осигурява повишаване на жизнеността на клетките на кожата на човешкото тяло. Те проникват дълбоко под кожата (на дълбочина до 4 mm) и подобряват работата на капилярните съдове, установяват баланс между хемоглобина и кислорода, способстват за растежа на клетките и подобряване на здравето. Инфрачервените лъчи оказват положително въздействие при невралгии, умора, ревматизъм, възпаления, екзема, лумбаго, запек, последствия от травми. Те също така способстват за зарастването на ставите и за резорбирането на конците в постоперационния период. Оказват благоприятно въздействие върху кожата, особено при жените, имат възстановяващ ефект, поради засилената циркулация на кръвта. Инфрачервеното дълговълново излъване и отрицателните йони, укрепват имунната система, увеличават резистентността към инфекциозни заболявания, и регулират нервната и кръвоносната системи, давайки на всички органи на човека жизнена енергия. Продуктите, които съдържат турмалин, способстват за подобряване на човешкото здраве на клетъчно и молекулярно ниво, способстват за премахване на миризмата в продължение на 5 часа на 99,9%, както и унищожаването на бактериите на 99%. По този начин се предотвратява риска от развитие на различни заболявания.
Много електрически уреди, телевизори, компютри, мобилни телефони, постоянно подлагат организма ни и особено нашите мозъци на мощно електромагнитно облъчване. Електромагнитните вълни в големи количества могат да нарушат работата на човешката нервна система, да снижат имунитета, да провокират развитие на анемия, хъркане, отслабване на паметта и да способстват за раждането на деца с вродени аномалии.
Продуктите с турмалин са в състояние да защитават организма от вредните ефекти на електромагнитните вълни на 100%.
Наред с това, турмалинът, образувайки защитни полета защитава човека от въздействието на различни видове лъчения, сваля геопатогенния стрес и елиминира последствията от негативните биоенергетични въздействия.
Това чудо на природата с право се нарича "Съкровище за човека!"


Страница на обявата:

Подобни обяви

Бърз кредит за 48 часа: palainluis33@gmail.com

Бърз кредит за 48 часа: [email protected]

Готови за вашите домове Готови за вашите проекти Готови за вашия бизнес Инвестиционен заем Моля, свържете се с нас за повече информация относно нашата организация. Това е да информираме обществеността, че заемаме между 5 000 и 300 000 при 3%...

Цена: 10 лв.
Град: Долна Трака
Добавена на: 03-06-2020
Изработка на дървени изделия

Изработка на дървени изделия

Майсторски изделия от дърво за вашия дом или градина. Изработваме и оригинални дървени подаръци по поръчка....

Цена: 50 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Декоративни мазилки

Декоративни мазилки

Професионални декоративни мазилки за дома или офиса. Качествени материали и прецизност в детайлите. Полагаме всички видове декоративни мазилки: структурни, текстурирани/релефни, „венециански“ и минерални....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Боядисване

Боядисване

СКРИТИ ТАЛАНТИ предлага професионално боядисване на къщи, апартаменти и офиси. Качествена подготовка и отлични резултати. Винаги използваме качествена боя и инструменти за всички видове стени. Изпълняваме и нестандартни проекти според идеята на...

Цена: 10 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Сглобяване на мебели

Сглобяване на мебели

Прецизно сглобяване и разглобяване на мебели Ние сглобяваме спални, гардероби, маси, дивани, закачалки, бюра, скринове, офис оборудване и други. Ако сте закупили нови мебели или решите да се местите, можем да разглобим вашите стари мебели и да...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Аниматори / Забавления за деца

Аниматори / Забавления за деца

Ние сме млади, свежи и забавни аниматори. Предлагаме тематични детски партита с креативни игри и музика за вашите деца. Организираме всичко детайлно с професионализъм. Проявяваме непрекъснати грижи и внимание към всяко дете и се стараем да си...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Преводи

Преводи

Имате нужда от превод? Превеждаме на 90 езика - всички видове документи, включително право, медицина, бизнес и автомобилна индустрия. Извършваме всички видове специализирани преводи: Литературни преводи, търговски преводи, правни преводи,...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Писане, корекция и редакция на текст

Писане, корекция и редакция на текст

Професионална корекция и редакция на текст Скрити Таланти има специалист с висше образование по специалността и най-висока езикова култура. Можем да предложим: -Четене на текст и професионално коригиране -Писане на текст, проект по ваша тема и...

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Стартиране на нов бизнес

Стартиране на нов бизнес

Ако планирате да отворите малък или голям бизнес и да постигнете целите си, СКРИТИ ТАЛАНТИ са тук, за да ви помогнат при стартиращо планиране, проучвания, идеи, концепции, разработка и дизайн за реклама. Ще получите помощ от началната разработка...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Организационни услуги

Организационни услуги

СКРИТИ ТАЛАНТИ ще ви помогне с организационни услуги за постигането на отлични резултати и желаните цели. Организационни услуги за всички ваши фирмени и лични нужди. Може да получите организационна помощ за всяка ваша нужда: Организиране на...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Доставка на покупки и лекарства по домовете

Доставка на покупки и лекарства по домовете

Извършваме доставки по ваш списък на хранителни продукти и лекарства по домовете. Вие сте много заети или има нужда да се помогне на ваш роднина или приятел? Няма проблем! Ние се редим на опашките вместо вас пред магазините или аптеките....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Чистене на домове, мази и тавани

Чистене на домове, мази и тавани

Почистваме качествено апартаменти, къщи, офиси, заведения, мази и тавани. Използваме качествени материали и се фокусираме върху детайлите. Отлични резултати и доволни клиенти....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Хамалски услуги

Хамалски услуги

СКРИТИ ТАЛАНТИ преместват, носят и помагат. Яко хамалстване за качествено преместване. Предлагаме цялостни хамалски услуги на изгодни цени и в бързи срокове. Винаги сме коректни към вас. При нужда често работим и в почивните дни....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020

Намерете ни във фейсбук!