Линчжи с кордицепс Фохоу

Линчжи  с кордицепс Фохоу

За Контакти

Град:
Телефон:
Skype:

Инфо / обява № 90453

Добавена:
27.12.2019
Тип обява:
Обикновена
Тема:
Продукти
Разглеждания:
62
Валидна до:
26.12.2020 / 00:43:26
48лв.
Обикновена

Информация за обявата:

Капсули Линчжи за мозъка
За продукта:
Капсулите Линчжи за приготвени от прах от акоспори на Линчжи и прах от мицел на китайски Кордицепс с помощта на нано-технологии за раздробяване на клетъчната мембрана. Имат следното действие: забавяне на развитието на тумори, укрепване на сърцето, предпазване на черния дроб, регулиране на кръвното налягане, намаляване нивото на кръвната захар, премахване на умората, забавяне на процесите на стареене, успокоително действие, подобряване качеството на съня.
Технологията на раздробяване на клетъчните мембрани помага максимално да се съхранят активните компоненти на суровината. Технологията на нано-микропреобразуване позволява многократно да се повиши биологичното усвояване на активните компоненти. Препаратът е източник на аминокиселини, витамини и минерали.
Китайският кордицепс в съчетание с линчжи са способни много бързо и максимално да подсигурят главния мозък с необходимите хранителни компоненти, да повишат функционалните способности на мозъка.
„Капсули Линчжи” съществено подобряват кръвообращението в главния и гръбначния мозък, спомагайки за по-добро доставяне на кислород и хранителни вещества към нервните клетки, в определена степен регенерират увредените клетки на мозъка, възстановяват връзките между тях и ускоряват предаването на информация. Препаратът успешно се прилага при нарушения на кръвообращението на главния и гръбначния мозък, в това число и прекаран инсулт.
Употребата на тези капсули забележимо подобрява настоението, повишава работоспособността. Препаратът е полезен и за хора, които искат да развият своята памет и интелект, да подобрят способността си към обучение, изучаване на езици.
В състава на продукта:
• 50% прах от мицел на китайска Ганодерма,
• 30% прах от мицел на китайски Кордицепс,
• 20% прах от акоспори на Линчжи.
1. Линчжи (Ганодерма): Линчжи има четири главни целебни свойства:
• силно противотуморно действие;
• показан при алергични заболявания;
• положително влияние при всякакви белодробни заболявания;
• успешно се прилага при сърдечни заболявания.
2.Китайски Кордицепс: приемът на кордицепс съдържащи препарати възстановява функциите на всички органи и системи, а също и механизма им на самовъзстановяване.
• антиоксидантни свойства;
• противотуморно и антиметастатично действие;
• възстановява увредената енергийна обвивка;
• натурален антибиотик;
• помага за регенерацията на клетките на черния дроб и възстановяването на кръвоносните съдове.
3.Акоспори на Линчжи: акоспорите на Линчжи са богати на белтъчини, аминокиселини, полипептиди, полизахариди, терпени, витамини, биологична алкална среда, органичен германий и др. компоненти.
При онко болни пациенти се подобрява поносимостта към химио- и лъчетерапия; помага по-лесно да се понесе спадането на нивото на левкоцитите в кръвта и загубата на апетит като следствие на операция, радио- или химиотерапия. Повишава имунните функции на организма, подсилва съпротивляемостта на организма срещу туморите.
Профилактика и помощ при лечение на сърдечни заболявания:
• капсулите Линчжи разширяват коронарната артерия;
• увеличават притока на кръв към коронарната артерия;
• подобряват микроциркулацията в сърдечния мускул;
• засилват подаването на кислород към миокарда;
• оказват спомагателен ефект при атеросклероза на периферните съдове.
Благодарение на препарата се осъществява профилактика на коронарната болест на сърцето, подобрява се състоянието при стенокардия, различни видове аритмия, а също и при заболявания на съдовете на главния мозък.
Защита на черния дроб и детоксикация: Продуктът оказва силно оздравително действие при хепатит, цироза на черния дроб, мазен черен дроб и др.

Регулиране на заболяванията на храносмилателната система:
• Подобрява перисталтиката на стомашно-чревния тракт;
• Намалява количеството на задържащата се в червата храна;
• Отстранява излишната секреция на стомашен сок.
Подобряване работата на мозъка, помощ при хронична умора: капсулите Линчжи оказват добър ефект при: безсъние, нарушения на съня, главоболие, световъртеж, стрес, а също и при други заболявания на нервната система. Оказват положителен ефект при заболявания, свързани с преумора, климактеричен синдром и други симптоми.
Регулиране на ендокринната система: благодарение на регулирането на ендокринната система се понижава кръвната захар, подобрява се „жизнената сила на сърцето”, засилва се „Ин на белите дробове”, „запълва се празнотата в бъбреците”. Благодарение на отстраняването на дисбаланса на ендокринната система може да се регулира съня.
Укрепване на имунитета: продуктът значително повишава имунитета, помага на организма в борбата с туморите, вирусите, инфекциите.
Ефект на забавяне на стареенето: полизахаридите на Линчжи ефективно въздействат на свободните радикали, значително забавяйки процесите на стареене.
Подобряване работата на белите дробове: препаратът помага при възпаления на слизестата обвивка на носа при алергии, оказва добър ефект при алергични бронхити, отстранява кашлицата, а също спомага за отхрачването.
Регулиране на захарта в кръвта: продуктът ефективно регулира нивото на кръвната захар.
Капсулите „Линчжи” за мозъка се препоръчват при:
• Хора на средна и напреднала възраст;
• Хора с отслабен организъм вследствие боледуване, в следоперативен възстановителен период;
• По време на химиотерапия.
Начин на употреба: подходящ за редовна употреба.
Показания и дозировка:
• Влошаване на зрението и слуха (особено при възрастни хора) – по 1-2 капсули на ден;
• Умствена уморяемост, намалена концентрация на вниманието- по 1 капсула на ден;
• Мигрена, разстройство на съня – 1-2 капсули на ден;
• Радикулитни болки с остеохондрозен произход, дискова херния и др. – 2 капсули на ден;
• Атеросклероза на съдовете на главния мозък – 1-3 капсули на ден;
• След инсулт – 1-4 капсули на ден;
• Затлъстяване – 1-2 капсули на ден;
• Застой в умствената дейност – индивидуални дози в зависимост от възрастта в течение на няколко месеца; влошаване на паметта, старческо слабоумие, болест на Алцхаймер – по 1-3 капсули на ден в течение на няколко месеца; болест на Паркинсон – 1-3 капсули на ден; депресия, стресови състояния – 1-2 капсули на ден; епилепсия – дозата се установява индивидуално, най-често 1-2 капсули на ден.
Забележки: Продължителност на курсовете на лечение - по 2 месеца с едноседмично прекъсване до постигане на желания ефект.
• При прием на капсулите вечерно време може да се получат нарушения на съня. В този случай е целесъобразно да се вземат сутрин или преди обяд.
• Приемът на капсулите през първите 3-6 дни трябва да започне с 1 капсула през ден, особено при болни от атеросклероза на съдовете на главния мозък, претърпели инсулт и психично болни. Препаратът може да се назначи веднага след исхемичен инсулт и 4-6 месеца след хеморагичен инсулт.
• При мигрена са възможни два варианта – или еднократен прием по време на пристъп, или постоянен прием на ефективна доза от препарата в течение на 1-2 месеца.
• При болест на Паркинсон, разсеяна склероза, а също и при много други заболявания ефективната доза се установява чрез постепенно увеличаване на количеството. При достигане на оптималната доза препаратът се прилага няколко месеца.
• Възможен е и еднократен прием (изпити, стресова ситуация, хронична умора, тежка физическа работа, продължително пътуване и др.)
• Трябва да се отбележи положителното въздействие при употребата на препарата при деца с изоставащо умствено развитие.
• При деца препаратът може да се прилага още на възраст от година и половина. Дозите се намаляват съответно с възрастта. До 3-4-годишна възраст ежедневно се назначават 1/5 до ¼ от съдържанието на капсулата; от 4 до 8 години – по 1/3 до ½ от съдържанието на капсулата на ден. На възраст 9 до 12 години и повече при необходимост дозата може да се увеличи до 1 капсула на ден.

24 капсули по 0.5 гр.


Страница на обявата:

Подобни обяви

Бърз кредит за 48 часа: palainluis33@gmail.com

Бърз кредит за 48 часа: [email protected]

Готови за вашите домове Готови за вашите проекти Готови за вашия бизнес Инвестиционен заем Моля, свържете се с нас за повече информация относно нашата организация. Това е да информираме обществеността, че заемаме между 5 000 и 300 000 при 3%...

Цена: 10 лв.
Град: Долна Трака
Добавена на: 03-06-2020
Изработка на дървени изделия

Изработка на дървени изделия

Майсторски изделия от дърво за вашия дом или градина. Изработваме и оригинални дървени подаръци по поръчка....

Цена: 50 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Декоративни мазилки

Декоративни мазилки

Професионални декоративни мазилки за дома или офиса. Качествени материали и прецизност в детайлите. Полагаме всички видове декоративни мазилки: структурни, текстурирани/релефни, „венециански“ и минерални....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Боядисване

Боядисване

СКРИТИ ТАЛАНТИ предлага професионално боядисване на къщи, апартаменти и офиси. Качествена подготовка и отлични резултати. Винаги използваме качествена боя и инструменти за всички видове стени. Изпълняваме и нестандартни проекти според идеята на...

Цена: 10 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Сглобяване на мебели

Сглобяване на мебели

Прецизно сглобяване и разглобяване на мебели Ние сглобяваме спални, гардероби, маси, дивани, закачалки, бюра, скринове, офис оборудване и други. Ако сте закупили нови мебели или решите да се местите, можем да разглобим вашите стари мебели и да...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Аниматори / Забавления за деца

Аниматори / Забавления за деца

Ние сме млади, свежи и забавни аниматори. Предлагаме тематични детски партита с креативни игри и музика за вашите деца. Организираме всичко детайлно с професионализъм. Проявяваме непрекъснати грижи и внимание към всяко дете и се стараем да си...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Преводи

Преводи

Имате нужда от превод? Превеждаме на 90 езика - всички видове документи, включително право, медицина, бизнес и автомобилна индустрия. Извършваме всички видове специализирани преводи: Литературни преводи, търговски преводи, правни преводи,...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Писане, корекция и редакция на текст

Писане, корекция и редакция на текст

Професионална корекция и редакция на текст Скрити Таланти има специалист с висше образование по специалността и най-висока езикова култура. Можем да предложим: -Четене на текст и професионално коригиране -Писане на текст, проект по ваша тема и...

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Стартиране на нов бизнес

Стартиране на нов бизнес

Ако планирате да отворите малък или голям бизнес и да постигнете целите си, СКРИТИ ТАЛАНТИ са тук, за да ви помогнат при стартиращо планиране, проучвания, идеи, концепции, разработка и дизайн за реклама. Ще получите помощ от началната разработка...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Организационни услуги

Организационни услуги

СКРИТИ ТАЛАНТИ ще ви помогне с организационни услуги за постигането на отлични резултати и желаните цели. Организационни услуги за всички ваши фирмени и лични нужди. Може да получите организационна помощ за всяка ваша нужда: Организиране на...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Доставка на покупки и лекарства по домовете

Доставка на покупки и лекарства по домовете

Извършваме доставки по ваш списък на хранителни продукти и лекарства по домовете. Вие сте много заети или има нужда да се помогне на ваш роднина или приятел? Няма проблем! Ние се редим на опашките вместо вас пред магазините или аптеките....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Чистене на домове, мази и тавани

Чистене на домове, мази и тавани

Почистваме качествено апартаменти, къщи, офиси, заведения, мази и тавани. Използваме качествени материали и се фокусираме върху детайлите. Отлични резултати и доволни клиенти....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Хамалски услуги

Хамалски услуги

СКРИТИ ТАЛАНТИ преместват, носят и помагат. Яко хамалстване за качествено преместване. Предлагаме цялостни хамалски услуги на изгодни цени и в бързи срокове. Винаги сме коректни към вас. При нужда често работим и в почивните дни....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020

Намерете ни във фейсбук!