Елексир с кордицепс, рейши шийтаки и бамбук Фохоу

Елексир с кордицепс, рейши шийтаки и бамбук  Фохоу

За Контакти

Град:
Телефон:
Skype:

Инфо / обява № 90452

Добавена:
27.12.2019
Тип обява:
Обикновена
Тема:
Продукти
Разглеждания:
86
Валидна до:
26.12.2020 / 00:38:04
64лв.
Обикновена

Информация за обявата:

Течен Император Кордицепс FOHOW

Информация за продукта: “Император Кордицепс” представлява сложна рецепта, компонентите на която се съчетават помежду си в съответствие с принципа “Император, министър, слуга, посланник” на традиционната китайска медицина. Това позволява 20 пъти да се повиши ефикасността на продукта в сравнение с обикновените рецепти. В един флакон се съдържат 70% от екстракта на кордицепс и 30% линчжи, ароматна гъба (сянгу), астрагала, кучешки дрян, червена фурма

2 вида кордицепс, рейши, шийтаке, агарик блазеи и други натурални компоненти на традиционната китайска медицина, които общо са 18 вида.
Линчжи е много ценно китайско растение, което се смята за най-доброто противораково лекарство. Много страни от европейския континент и Америка го импортират от Китай, използвайки го при изработката на препарати за лекуване на онкологични заболявания.


Китайският кордицепс – това е наистина уникално, вълшебно лекарство. На международния пазар цената му е по-висока от тази на златото.
1.Условията, в които расте Кордицепсът са наистина необичайни. Той расте на Тибетската планината на 2000–4000 м надморска височина. Само кордицепс, който расте и се развива при условията на недостиг на кислород и ниски температури притежава лекуващи свойства.
Основно място на растежа на кордицепс е Цинхайско-тибетското възвишение (Китай). Именно в тази екологично чиста среда на студ, недостиг на кислород и интензивно въздействие на ултравиолетовите лъчи растението придобива уникалните си лечебни свойства.
2.Поцесът на растеж. Тибет е обитаван от уникален вид пеперуди –Тънкопряд. През зимата гъсениците от този вид пеперуди слизат под земята, за да преживеят студа. Именно под земята част от тях се зареждат с порите на кордицепс. Заредената гъсеницана на тънкопряд изпитва болезнени усещания и се опитва да излезе на повърхността. Като резултат – тя загива на 2-3 сантиметра от повърхността, обаче вътре в тялото и продължава да се развива кордицепсът, гифата на който постепенно се разпределя по цялата дължина на гъсеницата. По време на лятото от дихаталните канали на гъсеницата се подава кълн – стромата на кордицепса. През зимата кордицепсът е гъсеница, а през лятото вече е вид растение.
3.В китайската медицина важно място заема теорията за баланса между 2-та вида енергия Ин и Ян. В съответствие с наименованията зимната форма на кордицепса е Ин, а лятната е Ян; земя – Ин, небе – Ян, животното – Ин, растението – Ян. По този начин процесът на развитието на кордицепса се дели на 3 етапа Ин, и 3 етапа Ян. Затова китайската медицина смята, че кордицепс е лекарствен продукт, съчетаващ в себе си 3 вида енергия Ин и 3 вида Ян. Той притежава уникално свойство за двустранна регулация на физиологичните процеси в тялото ни.
4. Един от най-известните в света трактати за традиционна китайска медицина “Бен Цао Ган Му”(“Справочник за лечение с билкови препарати”) дава много висока оценка на лечебните свойства на този продукт. Там се говори за това, че кордицепсът, влизайки в дробовете, лекува всички недостатъци и стотици болести. Оказва всестранно лекуващо действие върху човешкия организъм.
5. В древността кордицепсът е бил продукт, употребяван от императорите на Китай. Те водели много активен живот. През деня се занимавали с държавни дела, а вечерта се грижели за многобройните си жени. Кордицепсът им помагал да се възстановяват напълно от физическата и умствената умора.
Съвременната наука позволява да се произвежда също толкова ефикасен кордицепс, само че в течен вид.
Науката също така е установила, че кордицепс в големи количества съдържа такива полезни за организма съставки като киселина на кордицепс, кордиципин, полизахариди, повече от 20 аминокиселини. Освен това в състава му влизат над 20 неорганични елемента, редки метали и други биологично активни компоненти.
Спектърът на лекуващото действие на “Император Кордицепс в течен вид” е изключително широк.
Един от компонентите, съдържащ се в кордицепс във вид на киселина, ефективно омекотява стените на кръвоносните съдове, понижава съдържанието на мазнините, холестерина и захарта в кръвта; способства за предотвратяване на сгъстяването на кръвта, повишава кислородоснабдяващите функции и подобрява нейната микроциркулация, благодарение на което се подобрява оросяването на мозъка с кислород, ефрективно се достигат целите на профилактиката и лечението на сърдечно-съдовите заболявания, както и мозъчните заболявания.
2. Кордиципин оказва регулиращо въздействие върху нервната система, повишава качеството на съня, противодейства на процесите на стареенето в организма, отстранява климактерическия синдром. Особено добре помага на жените, страдащи от гинекологични заболявания, свързани с хормонални нарушения.
3.Полизахаридите на растението са признати в целия свят като най-добрите имуномодулатори за човешкия оганизъм. Те ефективно повишават имунитета на човешкия организъм и способностите му да противостои на вредното въздействие на вирусите и микроорганизмите, атакуващи човека отвън.
4.Кордицепсът ефективно противодейства на образуването на свободни радикали и притежава антираково действие. Помага на онкологично болни хора, преминали химио- или лъчева терапия за повишено съдържание на левкоцити и тромбоцити в кръвта.
5. Нашият препарат може да се използва с цел профилактика на заболявания на дихателната система. Той омекотява кашлицата, успокоява учестеното дишане и други проблеми на дихателната система. Доказано е с клинични изпитания, че китайският кордицепс притежава добър лекуващ ефект при бронхиална астма, хроническия бронхит и астма на дробовете.
6.Един от най-важните органи в нашия организъм е черния дроб. Кордицепсът го предпазва, засилва детоксикационните му функции. Използвайки нашия препарат ще можете бързо да отстраните наприятните усещания, свързани с употребата на алкохол.
7.Кордицепсът благотворно влияе върху бъбреците, регулира нивото на захарта в кръвта и се явява ефективно профилактично средство срещу захарния диабет.
8.Употребата на “Император кордицепс” способства за нормализирането на функциите на бъбреците, отстранява симптоми като предболезнено състояние, болки и отпуснатост в кръста и колената, бързо възстановява физическите сили, премахва умората.

Разликата на Император Кордицепс от другите оздравителни препарати.
Рецептата на нашия препарат е разработена от група специалисти от научно-изследователския център за лекуващи хранителни продукти, които при създаването на препарата се базират върху резултати от многогодишни изследвания и клинични опити. Именно затова нашият препарат получава заслужено признание от такива авторитетни организации като Научно-Изследователския Институт на Традиционната Китайска Медицина КНП и Обществото на Червения кръст.
При изработката на течен кордицепс са използвани напреднали микро-нионови технологии. Обработката на кордицепс и линчжи се осъществява с помощта на микронадробяването на клетъчната мембрана. Само такъв метод за обработка позволява да се “отвори” здравата клетъчна обвивка на този вид гъби и да се екстрахират техните ефективни компоненти, за да може нашият организъм изцяло да усвои тези вещества.
Производството на течен кордицепс се осъществява посредством използването на съвременните технологии на криогенното екстрахиране, което гарантира пълното съхранение на биологически активните вещества на кордицепса и линчжи, намиращи се в състава на самия препарат.
Течният кордицепс се води свръхконцентриран препарат с високо съдържание на растението кордицепс и други ефективни компоненти. Ако се разгледа една капка от кордицепс под микроскоп, може да се види дълга верига от гъбна нишка.
Всички компоненти на препарата отговарят на теорията на традиционната китайската медицина за произхода на лекарствата и храната от един източник, тоест едновременно се явяват и лекарствено средство, и хранителен продукт, който може редовно да се добавя към храната. По този начин всични растителни компоненти, притежавайки ярко изразен лекуващ ефект, се явяват абсолютно безопасни за нашето здраве, без да оказват никакви странични ефекти върху нашия организъм. Затова повечето хора могат да използват кордицепс – за да бъдат излекувани. Хора в предболезнено състояние могат да нормализират физиологичните процеси на организма и да възстановят здравето си както и да премахнат умората.

4 флакона по 30 мл


Страница на обявата:

Подобни обяви

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020
Графичен дизайн със сюита Corel2020

Графичен дизайн със сюита Corel2020

Графичен дизайн едно изгодно решение за Вашия бизнес, целият дизайн със сюитата на CorelDRAW2020. Пълен комплект полиграфични инструменти за създаване и обработка на векторна и растерна графика. Уникален шрифтов бридж за сортиране по над 100...

Цена: 500 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020
Дистанционна почасова или целодневна работа за млади хора от цялата страна

Дистанционна почасова или целодневна работа за млади хора от цялата страна

Търсим сериозни, амбициозни и отговорни млади хора от цялата страна за дистанционна почасова или целодневна работа от вкъщи на компютър свързан с интернет за публикуване на обяви, рекламни текстове, създаване и поддържане на фейсбук профили и...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 31-05-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 30-05-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 30-05-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 30-05-2020
Кредит Варна от 100-5000лв Рефинансиране Обединяване на кредит

Кредит Варна от 100-5000лв Рефинансиране Обединяване на кредит

Имате нужда от бързи пари? Всичко от което се нуждаете е да позвъните на 0896755845. Одобряване на кредит до 24 часа от 100- 5000лв! Рефинансиране, паралелно кредитиране, потребителски кредит с отлични условия! Обединяване на задължения без запор...

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 29-05-2020
Детегледачка

Детегледачка

Аз съм момиче на 14 години и съм добра в гледането на деца. От малка гледам децата на роднините си и имам опит. Също така съм добра в английския и ако детето има затруднения с английския мога да му помагам. Мога да помагам и с чистенето на...

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 28-05-2020
Детегледачка

Детегледачка

Здравейте аз съм момиче на 14 години и съм добра в гледането на деца. Отговорна съм и може да ми се вярва. Също така съм добра по английски език и ако детето има затруднения в английския мога да му помогна. Мога да помагам и в чистенето на...

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 28-05-2020
Детегледачка и чистачка

Детегледачка и чистачка

Здравейте!Аз съм момиче на 14 години от Варна и си търся работа за през лятото. Мога да се определя като примерно момиче. Много обичам децата и мога да ги забавлявам,но също така и да ги уча (например съм отличничка по английски. Уча езика от 8...

Цена: 10 лв.
Град: Варна
Добавена на: 28-05-2020
Почистване кладенци - Копаене септични ями -Варна  и окръг - 0893831515

Почистване кладенци - Копаене септични ями -Варна и окръг - 0893831515

Почистване на кладенци дренажни тръби направа на малки покриви за кладенец, камъни - битово. Договаряне - 0893831515 Копаене септични на трудно достъпни места За улеснение на клиенти, доставка на пръстени, диаметър 1м. и 60 см. ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ...

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 27-05-2020
Кредит повече

Кредит повече

Ако имате нужда от сигурна оферта за кредит, не забравяйте да се свържете с нас, тъй като сме уверени, че нашата лихва е 3%. Моля, свържете се с нас на този адрес, имате нужда от финансиране от 5000 до 300 000 евро за вашата къща, закупете бизнеса...

Цена: 10 лв.
Град: Вълчидол
Добавена на: 25-05-2020
Отпушване канали сифони мивки шахти тоалетни - РЕМОНТ НА КАНАЛИЗАЦИЯ - ОТСТРАНЯВАНЕ ТЕЧОВЕ...

Отпушване канали сифони мивки шахти тоалетни - РЕМОНТ НА КАНАЛИЗАЦИЯ - ОТСТРАНЯВАНЕ ТЕЧОВЕ...

Отпушване на мръсна канализация, тоалетни, мивки, подови сифони, по блокове, и къщи. Отстраняване течове по мръсна канализация. Работим БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН - ЦЕЛОГОДИШНО. Изгодни цени - НЯМА НЕ МОЖЕ - ДОКАЗАНО!! Отзовава ме се до 30...

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 21-05-2020

Намерете ни във фейсбук!