Капсули за пречистване на кръвта и съдове Фохоу

144лв.
Обикновена

Информация за обявата:

Основен компонент на продукта е натокиназата, а също така екстракт от гроздови семки и екстракт от петолистна гиностема. Формата на дадения продукт е капсули, получени чрез екстрахиране и други съвременни фармацевтични технологии.
Начин на съхранение: да се съхранява херметично затворено, на хладно, да се избягва пряка слънчева светлина.
Срок на съхранение: 24 месеца.
Капсулите въплъщават дълбоките принципи на ТКМ за комплексно оздравяване, имат мощен и очевиден ефект при такива заболявания като хипертония, хиперлипидемия, хипергликемия, коронарна болест на сърцето, тромбоза на мозъчните съдове, атеросклероза, недостатъчно кръвоснабдяване на съдовете на сърцето и мозъка, климактериум, последствия от инсулт и др.
Разтваря тромбове – натокиназата предотвратява образуването на тромбове като същевременно разтваря вече съществуващите, предотвратява натрупването на плаки в кръвта, възстановява циркулацията и пропускливостта на кръвта, като по този начин обезоръжава „убиец номер едно” в целия свят – съдовите заболявания на сърцето и мозъка.
Прави съдовете по-меки и еластични: ОРС – новата форма на високоефективен антиоксидант, който по силата на въздействие превъзхожда 50 пъти витамин Е и 20 пъти витамин С, най-ефективно извежда свободните радикали от организма, ефективен е при повече от 70 заболявания. Омекотява съдовете, намалява тяхната крехкост, възстановява еластичността им.
Намалява „трите хипер”: екстрактът от петолистна гиностема е ефективен при хипертония, хиперлипидемия, хипергликемия. Една малка опаковка ще ви позволи да се радвате всеки ден: първият ден - ясни мисли, бодрост, втори ден – проходимост на червата, по-гладка кожа на лицето, трети ден – подобрява се кръвоснабдяването на жизнено важните органи, започва разтварянато на тромбовете, изхвърлят се шлаките от червата и от кръвоносните съдове.


Основно действие, ефект:


• подобрява доставянето на кислород към тъканите;
• изчистване на съдовете – изчиства и укрепва съдовете;
• повишава биодостъпността на хранителни вещества;
• поддържа зрението;
• увеличава плътността на костите;
• намалява болките в ставите;
• намалява болките в ставите и мускулите при интензивни физически натоварвания;
• намалява вискозитета на лимфата;
• подобрява дренажната функция на лимфа и лимфни тъкани и зчистването на организма от шлаки;
• разрушава фибриновия налеп, който обвива раковите клетки, което позволява на клетките-убийци да ги разпознаят и унищожат.


Показания и продължителност на оздравителните курсове:
• повишено съдържание на холестерол в кръвта;
• исхемична болест на сърцето, след инсулт или инфаркт;
• хипертония;
• диабет;
• влошаване на паметта или интелекта, възрастови изменения, развиващи се най-често поради тромбоза на съдовете на главния мозък;
• мускулна умора или болки в краката след натоварване;
• често изтръпване или скованост в дланите на ръцете или в стъпалата;
• в случаите, когато раните на стъпалата дълго не зарастват;
• онкологични заболявания.

Много други заболявания!


Начин на употреба: по 1-2 капсули два пъти на ден, приети с топла вода.


Забележка: дозата на препарата трябва да се увеличава постепенно, започвайки първата седмица с прием на една капсула на ден и при необходимост дозата да се увеличава с по една капсула всяка седмица. Да се внимава при едновременното приемане с кръворазреждащи средства (аспирин и др.)


Състав. Основни компоненти:


Наттокиназа. Един от перспективните подходи към получаването на нови активни и безопасни натурални препарати е изучаването на традиционното хранене на народите, които имат голяма продължителност на живота и отлично здраве. Така е било установено, че здравето на японците е свързано със значително потребление на продукти на основата на соя. Особено полезен се оказал традиционния соев продукт Натто, който японците консумират от 1000 години с голяма полза за здравето. Натто се получава по пътя на ферментацията на варени соеви зърна чрез полезни бактерии – Bacillus subtilis Var. Natto. В процеса на ферментация бактериите се размножават активно и се получава ферментът (ензимът) наттокиназа, с който се свързват полезните свойства на Натто. Ако преди са получавали наттокиназата от екстракт от Натто, то сега за нейното производство се използва генно немодифицирани бактерии Bacillus subtilis Var. Natto, развиващи се върху генно немодифицирана соя.
Лекарите са обърнали внимание на това, че японците, редовна консумиращи Натто, се отличават със здрава сърдечно-съдова система и при тях дори в напреднала възраст кръвта запазва нормален вискозитет и не е склонна към съсирване и образуване на тромбове. Натто притежава висока фибринолитична активност, т.е. способност да разтваря нишките на белтъка фибрин, отговорен за вискозитета на кръвта и за образуването на тромбове. Милиони хора в света, редовно употребяващи най-популярните антикоагуланти – аспирин и подобни на него, страдат от кръвоизливи, най-вече в стомашно-чревния тракт. Наттокиназата е много по-безопасно и ефективно средство в сравнение с аспирина. За разлика от аспирина и другите фармакологични средства, наттокиназата се използва без странични ефекти и алергични реакции. Фактически наттокиназата е естествена алтернатива на аспирина за профилактика и лечение на сърдечно-съдовите заболявания. Освен това наттокиназата действа достатъчно дълго – в течение на 4-8 часа и не е скъпа. Също така е много важно, че за разлика от лекарствата, наттокиназата, защитавайки организма от вътрешно-съдова тромбоза, не пречи на кръвта да се съсирва при травми и увреждания на съдовете.


Екстракт от гроздови семки
Гроздето е една от най-древните култури в историята на цивилизацията. Наричат го още „плод на дълголетниците”. На Изток майките, които нямат кърма, хранят бебето с изсушени гроздови зърна, увити в мека тъкан. Екстрактът от гроздови семки е изключително богат на природни биофлавоноиди (напр. проантоцианидини и катехини), а също така и на незаменими мастни киселини и витамини. Целия този сложен и балансиран биокомплекс влияе благотворно на целия организъм и особено на сърдечно-съдовата система; ефективно укрепва структурата на косата и ноктите, активизира регенеративната способност на клетките, поддържа добра хидратация на епидермиса и вътрешните структури на кожата, спомага за съхраняването на хиалуроновата киселина, отговорна за хидратацията и еластичността на кожните слоеве и препятства нейното разрушаване. Биофлавоноидите имат Р-витаминна регенерираща активност, те забавят процесите на стареене, противостоят на развитието на отоци и възпалителни процеси, неутрализират дейтвието на свободните радикали. Полиненаситените мастни киселини в състава на екстракта от гроздови семки активизират липидния обмен и възстановяват бариерните функции на епидермиса, спомагат за съхраняването и възстановяването на влакната на колагена – основното вещество на ставната, костната и съединителната тъкан. Колагенът е важен протеин в организма на човека – той представлява една трета от всички протеини в организма, 80% от която се намират в кожата. С течение на времето съдържанието на колаген в организма постепенно намалява, което е особено характерно за клетките на кожата. Колагеновият слой престава да изпълнява своята функция и става неспособен да съхранява влагата в кожата, от което кожата става суха, безжизнена и бледа. Полифенолите намаляват интоксикационните процеси в организма, забавяйки процесите на стареене на целия организъм и на кожата; повишават еластичността и тонуса на съдовете, съдействат за профилактиката на атеросклерозата и хипертоничната болест, оказват противовъзпалително, детоксикационно и противоалергично въздействие. Проантоцианидините в гроздовите семки са признати за един от най-мощните от всички известни природни антиоксиданти. По активност те надвишават почти 50 пъти витамин Е и 20 пъти витамин С. Те повишават здравината и еластичността на съдовете, намаляват опасността от образуването на тромбове. Кверцетинът има способността да обезврежда канцерогените, предотвратявайки деформацията на ДНК. Той има противовъзпалително, антибактериално, антигъбично и противовирусно действие, стимулира имунната система и намалява алергичите реакции.


Петолистна гиностема
Растението Петолистна Гиностема (Gynostemma pentofilium) е лиана, която расте в планинските гори на Китай. Изучаването на Гиностема запачва през 70-те години на миналия век, когато учените установяват, че отделяните от нея вещества – сапонини – са подобни по действие на женшена. Но съдържанието на сапонини в Гиностема значително превишава съдържанието им в женшена: ако в в женшена ти са около 20, то в Гиностемата те са 84. Известно е, че сапонините са органични съединения ( гликозиди), които участват в синтеза на хормоните. В резултат на много изследвания, в това число и в Китай, е установено, че Гиностемата е способна да оказва изразен оздравителен ефект при заболявания на сърдечно-съдовата система, в частност артериалната хипертония, онкологични заболявания, СПИН, а също и в стресови ситуации. Петолистната Гиностема въздейства върху липидния обмен, като се явава идеално средство за отслабване. При поддръжката на Държавния комитет по наука на Китай, Гиностемата е получила висока оценка от Световната Здравна Организация.120 капсули по 0.45 гр.


Страница на обявата:

Подобни обяви

Бърз кредит за 48 часа: palainluis33@gmail.com

Бърз кредит за 48 часа: [email protected]

Готови за вашите домове Готови за вашите проекти Готови за вашия бизнес Инвестиционен заем Моля, свържете се с нас за повече информация относно нашата организация. Това е да информираме обществеността, че заемаме между 5 000 и 300 000 при 3%...

Цена: 10 лв.
Град: Долна Трака
Добавена на: 03-06-2020
Изработка на дървени изделия

Изработка на дървени изделия

Майсторски изделия от дърво за вашия дом или градина. Изработваме и оригинални дървени подаръци по поръчка....

Цена: 50 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Декоративни мазилки

Декоративни мазилки

Професионални декоративни мазилки за дома или офиса. Качествени материали и прецизност в детайлите. Полагаме всички видове декоративни мазилки: структурни, текстурирани/релефни, „венециански“ и минерални....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Боядисване

Боядисване

СКРИТИ ТАЛАНТИ предлага професионално боядисване на къщи, апартаменти и офиси. Качествена подготовка и отлични резултати. Винаги използваме качествена боя и инструменти за всички видове стени. Изпълняваме и нестандартни проекти според идеята на...

Цена: 10 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Сглобяване на мебели

Сглобяване на мебели

Прецизно сглобяване и разглобяване на мебели Ние сглобяваме спални, гардероби, маси, дивани, закачалки, бюра, скринове, офис оборудване и други. Ако сте закупили нови мебели или решите да се местите, можем да разглобим вашите стари мебели и да...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Аниматори / Забавления за деца

Аниматори / Забавления за деца

Ние сме млади, свежи и забавни аниматори. Предлагаме тематични детски партита с креативни игри и музика за вашите деца. Организираме всичко детайлно с професионализъм. Проявяваме непрекъснати грижи и внимание към всяко дете и се стараем да си...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Преводи

Преводи

Имате нужда от превод? Превеждаме на 90 езика - всички видове документи, включително право, медицина, бизнес и автомобилна индустрия. Извършваме всички видове специализирани преводи: Литературни преводи, търговски преводи, правни преводи,...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Писане, корекция и редакция на текст

Писане, корекция и редакция на текст

Професионална корекция и редакция на текст Скрити Таланти има специалист с висше образование по специалността и най-висока езикова култура. Можем да предложим: -Четене на текст и професионално коригиране -Писане на текст, проект по ваша тема и...

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Стартиране на нов бизнес

Стартиране на нов бизнес

Ако планирате да отворите малък или голям бизнес и да постигнете целите си, СКРИТИ ТАЛАНТИ са тук, за да ви помогнат при стартиращо планиране, проучвания, идеи, концепции, разработка и дизайн за реклама. Ще получите помощ от началната разработка...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Организационни услуги

Организационни услуги

СКРИТИ ТАЛАНТИ ще ви помогне с организационни услуги за постигането на отлични резултати и желаните цели. Организационни услуги за всички ваши фирмени и лични нужди. Може да получите организационна помощ за всяка ваша нужда: Организиране на...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Доставка на покупки и лекарства по домовете

Доставка на покупки и лекарства по домовете

Извършваме доставки по ваш списък на хранителни продукти и лекарства по домовете. Вие сте много заети или има нужда да се помогне на ваш роднина или приятел? Няма проблем! Ние се редим на опашките вместо вас пред магазините или аптеките....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Чистене на домове, мази и тавани

Чистене на домове, мази и тавани

Почистваме качествено апартаменти, къщи, офиси, заведения, мази и тавани. Използваме качествени материали и се фокусираме върху детайлите. Отлични резултати и доволни клиенти....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Хамалски услуги

Хамалски услуги

СКРИТИ ТАЛАНТИ преместват, носят и помагат. Яко хамалстване за качествено преместване. Предлагаме цялостни хамалски услуги на изгодни цени и в бързи срокове. Винаги сме коректни към вас. При нужда често работим и в почивните дни....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020

Намерете ни във фейсбук!