Елексир с кордицепс, рейши, шийтаки, херициум, алое Фохоу

Елексир с кордицепс, рейши, шийтаки, херициум, алое Фохоу

За Контакти

Град:
Телефон:
Skype:

Инфо / обява № 90442

96лв.
Обикновена

Информация за обявата:

Описание:
Еликсирът е предназначен за перорална употреба и се отнася към групата на изчистващите препарати. Има тройно действие: изчиства червата, пречиства кръвта от токсините и изчиства организма от вредните мазнини. Основни компоненти на продукта са алое-кюрасао и олигозахариди.
Освен това в състава на еликсира влизат над петнадесет други компоненти – китайски кордицепс, линчжи, листа от гинко, конхиолин, орлови нокти, стахиоза и др. Продуктът е напълно натурален и хипоалергенен, не съдържа хормони, бързо и лесно се усвоява от организма.


Показания за употреба: всички възпалителни процеси на стомашно-чревния тракт, запек, затлъстяване на черния дроб, повишен вискозитет на кръвта, хора с резки промени в настроението и в депресивно състояние. Подобрява тена на лицето и изсветлява пигментните петна, възстановява чревната флора след прием на антибиотици и химиотерапия. Обърнете внимание на този продукт, ако сте попаднали в продължително стресово състояние, което винаги води до нарушения на системата на жлезите с вътрешна секреция (диабет тип1 и 2, хроничен запек, неспецифичен язвен колит, затлъстяване, пигментни петна, нетриятен дъх и др.). Поддържането на стомашно-чревния тракт в добро състояние гарантира и добро състояние на имунната система, тъй като 70% от имунните клетки се намират точно там. Честите проблеми на червата провокират и хронични ринити.
През първите 2-3 часа след приема на еликсира започва разрушаването на налепите по червата, което може да се съпровожда от газове и колики в червата.
През следващите 2-3 дни протича отлепяне на налепите от изпражнения от стените на червата и тяхното изхвърляне (изпражненията са течни, с голямо количество черна маса и неприятна миризма). След 7-10 дни дефекацията се нормализира, изчезва неприятния дъх от устата, възпалителните процеси в стомашно-чревния тракт се успокояват. Едновременно с това вискозитета на кръвта пада и започва процес ва разлагане на вредните мазнини (особено в черния дроб).
Курсът на изчистване е не по-малко от 15 дни.


Продуктът се препоръчва на хора, страдащи от констипация и хиперлипидемия, при възпаления на стомашно-чревния тракт, при акне и пигментни петна. Еликсирът гарантира пълно изчистване на организма и изхвърляне на токсините, особено ако се приема с плодова паста.
Еликсирът за перорална употреба е приготвен на основата на технологията на криоекстрахиране и технологията на суб-нано раздробяване на мембраните на натуралните растителни компоненти на ТКМ, с последващо сгъстяване. В състава на продукта влизат повече от 10 компонента на ТКМ: биостимулатор - гъбата Херициум; основни компоненти: Алое-кюрасао и олигозахариди, а също и други компоненти (Хризантема, Орлови нокти и т.н.) като спомагателен състав. Благодарение на високите технологии активните компоненти на суровините са напълно съхранени в готовия продукт и лесно се усвояват от организма. Еликсирът е абсолютно натурална хранителна добавка за здравословно хранене. Изчистване на червата, изчистване от токсините, изчистване на кръвта от мазнините!
Съхранение: отвореният флакон да се съхранява в прохладно място, като се избягва пряката слънчева светлина.
Начин на употреба: от 0.6 флакона до 1 флакон два пъти на ден, 30 минути преди хранене, един курс е 10 дни; за по-голям ефект между курсовете да се прави 3 дни прекъсване . Курс на пречистване – не по-малко от 15дни.
Забележка: може да се започне с по-малки дози при условие, че се забелязва ефект още през първата седмица.


Еликсир за перорална употреба. Изчиства червата, изчиства организма от токсините, изчиства кръвта и лимфа от вредните мазнини.


Състав:


Продуктът не съдържа „химия” и хормони. Абсолютно натурален продукт за здравословно хранене.
1. Гел алое-кюрасао. В древния справочник по традиционна китайска медицина „Бен сао ган му” (Каталог на лекарствените растения) за алоето е написано следното:”На вкус не е много сладък, по свойства се отнася към хладните продукти, не е отровен”. Въздейства на меридианите на черния дроб, сърцето и далака. Премахва излишната горещина на тялото, спомага за пречистването на червата. Убива паразитите, намалява влагата, ликвидира загнояванията. Алоето съдържа повече от 160 активни компонента. Алоетинът подсилва организма в борбата с вирусите, алоемицинът добре се справя с раковите клетки. Алоето стимулира имунитета, добавя жизнена сила, забавя процесите на стареене. Освен това алоето има голям ефект при запек, хемороиди, рани, сърдечно-съдови заболявания и др.
2. Олигозахариди. Олигозахаридите са високо качествени водноразтворими хранителни влакна, имат очевидни оздравителни свойства, подобряват функцията на стомашно-чревния тракт, имат профилактичен ефект срещу запек и диария, спомагат за понижваането на мазнините в кръвта и др.
3. Конхиолин – това са единствените от свободните амини на алкални катиони, които се срещат в природата като годни за консумация влакна от животински произход. В дредния трактат „Бен сао ган му” (Каталог на лекарствените растения) за конхиолина е написано следното: „Премахва застоя и запушванията”. Конхиолинът е способен да активизира клетките на имунната система на човешкия организъм като по този начин повишава способността на организма за самоизлекуване. Освен това конхиолинът лесно се разтваря в киселинна среда, образувайки катион-групи, способни да извличат от организма различните токсини, химически пигменти, соли на тежките метали и радиоактивни елементи. Регулира съдържанието на мазнини в кръвта, понижава кръвното налягане, ефективно задържа развитието на раковите клетки, неутрализира ги и ги извежда от организма. Има уникален ефект.
4. Екстрактът от листа на Гинко наричат още „камъкът, способен да оживява”. Ефективен е при 25 вида болестотворни гъби като при това ефектът на въздействие е 92%. Много ефективно повишава обема на кръвта в съдовете на главния мозък. Подобрява паметта, предотвратява синдрома на старческото слабоумие. Разширява коронарната артерия. Предотвратява струпването на тромбоцити и образуването на тромби. Следователно гинко предпазва от стенокардия и инфаркт на миокарда. Подсилва имунитета, отстранява свободните радикали, има противораково действие, забавя стареенето. Освен това предпазва черния дроб, не допуска свиването на бронхите, предотвратява бронхиалната астма и др. 70% от световните запаси от гинко се намират в Китай. Продуктите от гинко заемат първо място в износа на лекарствени препарати.
5. Аурикулария уховидна, дървесна гъба, Гериций. В трактата „Танбен цаочжу” се говори, че Аурикулария уховидна „оживява кръвта, изпълва с жизнени сили, овлажнява червата, прочиства стомашно-чревния тракт, извежда токсините” и др. Оказва въздействие на чуждите вещества, попаднали в организма по недоглеждане (коса, дървесни стърготини, пясък, късчета метал и др.), окислява ги и ги разтваря. Оказва очевидно неутрализиращ ефект на чуждите вещества от вътрешен произход (камъни в бъбреците, камъни в жлъчния мехур, камъни в пикочния мехур, камъни в червата и др.), като ги разтваря и неутрализира. Намалява вискозитета на кръвта, намалява съсиреците в кръвта, намалява плътността на холестерола. Ефективно предотвратява такива заболявания като коронарните болести, апоплексия на мозъка, тромбоза на съдовете на главния мозък, атеросклероза, хипертония и др. Вкусът на гъбата е сладникав, по свойства се отнася към хладните продукти. Популярен хранителен вегетариански продукт, който съдържа много белтъчини, малко количество мазнини, богат е на минерали и растителни влакна. Особените растителни колоидни вещества в състава на гъбата ефективно предотвратяват абсорбирането на мазнините от организма. Има противораково действие, спомага за отслабването. Хранителна добавка, препоръчвана от СЗО.
6. Абрус. Отстранява горещината от тялото, спомага за овлажняването на организма. Подхранва ИН на организма, понижава ОГЪНЯ. Пречиства черния дроб, овлажнява белите дробове. Лекува далака и задстомашната жлеза. Премахва непроходимостта.
7. Хризантема. Вкусът й е сладникав с горчивина, тръпчив, отнася се към прохладните хранителни продукти. Отстранява ВЯТЪРА, пречиства черния дроб. Неутрализира токсините, премахва възпаленията.
8. Екстракт от Китайски Кордицепс. Въздейства основно по два меридиана на тялото: меридиана на бъбреците и меридиана на белите дробове. Лекува множество „недостатъчности” и стотици болести. Двустранно регулира ИН и ЯН в човешкия организъм. Балансира системите в организма. Пречиства организма без да го опустошава.

4 флакона по 30 мл


Страница на обявата:

Подобни обяви

Бърз кредит за 48 часа: palainluis33@gmail.com

Бърз кредит за 48 часа: [email protected]

Готови за вашите домове Готови за вашите проекти Готови за вашия бизнес Инвестиционен заем Моля, свържете се с нас за повече информация относно нашата организация. Това е да информираме обществеността, че заемаме между 5 000 и 300 000 при 3%...

Цена: 10 лв.
Град: Долна Трака
Добавена на: 03-06-2020
Изработка на дървени изделия

Изработка на дървени изделия

Майсторски изделия от дърво за вашия дом или градина. Изработваме и оригинални дървени подаръци по поръчка....

Цена: 50 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Декоративни мазилки

Декоративни мазилки

Професионални декоративни мазилки за дома или офиса. Качествени материали и прецизност в детайлите. Полагаме всички видове декоративни мазилки: структурни, текстурирани/релефни, „венециански“ и минерални....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Боядисване

Боядисване

СКРИТИ ТАЛАНТИ предлага професионално боядисване на къщи, апартаменти и офиси. Качествена подготовка и отлични резултати. Винаги използваме качествена боя и инструменти за всички видове стени. Изпълняваме и нестандартни проекти според идеята на...

Цена: 10 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Сглобяване на мебели

Сглобяване на мебели

Прецизно сглобяване и разглобяване на мебели Ние сглобяваме спални, гардероби, маси, дивани, закачалки, бюра, скринове, офис оборудване и други. Ако сте закупили нови мебели или решите да се местите, можем да разглобим вашите стари мебели и да...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Аниматори / Забавления за деца

Аниматори / Забавления за деца

Ние сме млади, свежи и забавни аниматори. Предлагаме тематични детски партита с креативни игри и музика за вашите деца. Организираме всичко детайлно с професионализъм. Проявяваме непрекъснати грижи и внимание към всяко дете и се стараем да си...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Преводи

Преводи

Имате нужда от превод? Превеждаме на 90 езика - всички видове документи, включително право, медицина, бизнес и автомобилна индустрия. Извършваме всички видове специализирани преводи: Литературни преводи, търговски преводи, правни преводи,...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Писане, корекция и редакция на текст

Писане, корекция и редакция на текст

Професионална корекция и редакция на текст Скрити Таланти има специалист с висше образование по специалността и най-висока езикова култура. Можем да предложим: -Четене на текст и професионално коригиране -Писане на текст, проект по ваша тема и...

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Стартиране на нов бизнес

Стартиране на нов бизнес

Ако планирате да отворите малък или голям бизнес и да постигнете целите си, СКРИТИ ТАЛАНТИ са тук, за да ви помогнат при стартиращо планиране, проучвания, идеи, концепции, разработка и дизайн за реклама. Ще получите помощ от началната разработка...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Организационни услуги

Организационни услуги

СКРИТИ ТАЛАНТИ ще ви помогне с организационни услуги за постигането на отлични резултати и желаните цели. Организационни услуги за всички ваши фирмени и лични нужди. Може да получите организационна помощ за всяка ваша нужда: Организиране на...

Цена: 30 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Доставка на покупки и лекарства по домовете

Доставка на покупки и лекарства по домовете

Извършваме доставки по ваш списък на хранителни продукти и лекарства по домовете. Вие сте много заети или има нужда да се помогне на ваш роднина или приятел? Няма проблем! Ние се редим на опашките вместо вас пред магазините или аптеките....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Чистене на домове, мази и тавани

Чистене на домове, мази и тавани

Почистваме качествено апартаменти, къщи, офиси, заведения, мази и тавани. Използваме качествени материали и се фокусираме върху детайлите. Отлични резултати и доволни клиенти....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Хамалски услуги

Хамалски услуги

СКРИТИ ТАЛАНТИ преместват, носят и помагат. Яко хамалстване за качествено преместване. Предлагаме цялостни хамалски услуги на изгодни цени и в бързи срокове. Винаги сме коректни към вас. При нужда често работим и в почивните дни....

Цена: 20 лв.
Град: Варна
Добавена на: 02-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020
Надежден и бърз кредит за 24 часа

Надежден и бърз кредит за 24 часа

Ние предоставяме надежден и бърз кредит във всички области: - Индивидуален и бизнес кредит - Кредит за недвижими имоти и мебели - кола, проект, здравеопазване, кредит за пътуване. Моите условия са прости с лихва 3% Не се колебайте да се...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-06-2020

Намерете ни във фейсбук!