Ремонт на покриви – качество на ексклузивни цени

Обявата е изтекла
Ремонт на покриви – качество на ексклузивни цени

За Контакти

Име:
Град:
Телефон:
Skype:

Инфо / обява № 65229

Добавена:
19.10.2016
Тип обява:
Обикновена
Тема:
Строителство
Разглеждания:
325
Валидна до:
03.07.2023 / 14:04:51
9лв.
Обикновена

Информация за обявата:

дейности
НачалоРемонт на покриви
Хидроизолация
Услуги и цениЗа насОтзивиБлогКонтакти

Ремонт на покриви – качество на ексклузивни цени

ремонт на покривиВалфорс ЕООД София е фирма с дългогодишен опит при нужда от ремонт на покриви и хидроизолация. Ние предлагаме извършването на ремонтни дейности на всякакви видове покривни конструкции и съоръжения на достъпни цени.

Годините опит, натрупани през годините и доказаният в множество предизвикателства професионален екип от експерти ни дава възможностите и уменията да отстраним всеки проблем, който може да възникне в контекста на нашата работа.

Ние държим изключително на качеството на използваните от нас материали, без значение от спецификата на нашата дейност. По този начин ние гарантираме на клиентите си максимално дълъг експлоатационен живот и дълги години комфорт и уют.
Какво е покрив?

Това е една от основните части на която и да е била сграда. Той е този, който я предпазва от външните влияния на околната среда. Без него домът ви ще започне да се руши под въздействието на атмосферните води, силните ветрове и UV лъчите. Тази част от конструкцията на сградата не е просто завършващ елемент от нея. От здравината и функционалността й зависи и запазване устойчивостта на сградата. В подкрепа на думите ни ще ви дадем простичък пример:

Законът за градоустройството на територията е заложил правилото, че ако при първия етап на строителството покривната конструкция не е изцяло готова, то грубия строеж на сградата не се признава за завършен. Регулярните ремонтни дейности, в частност ремонт на покрив и поддръжка са наложителни и са от първостепенна важност. Те ще ви спестят бъдещи разходи по отстраняване на проблеми, появили се в резултат на компрометирането на конструкцията, покритие по нея или отводнителната система.
Видове покриви според формата им

Видът на покрива зависи от няколко фактора. На първо място е предназначението на сградата. След това идва и чисто естетическият й вид и архитектурното оформление. Несъмнено трябва да се съобразим с чисто финансовия въпрос и заложените градоустройствени планове на местно или национално ниво.

Според своята форма, тези конструкции се делят на :

Плосък покрив– в една хоризонтална равнина.
Едноскатен – в една наклонена равнина или скат.
В няколко наклонени равнини – тук възможностите са многобройни:

Двускатен или наречен още оседлан
Трискатен или калкан
Четирискатен
Многоскатен
Двускатен скосен
Четирискатен скосен
Мансарден
Шедов или трионообразен
Пирамидален

Конструкция черупка – покриви с други структурни форми като цилиндрична, куполна, дъгова и пр.

Плосък покрив

Тази форма на покривната конструкция дава огромно поле за изява и много архитектурни възможности. Използват се най-често за блокове и гаражи, но в днешно време не са вече рядкост и къщите с плосък покрив. Изграждат се аналогично като етажни плочи, но към тях задължително се полага хидроизолация. Наклонът им е между 1 и 5 °.

Къща с плосък покривПредимства на плоските покривни конструкции:

По-безопасни са спрямо другите видове покривни конструкции.
Лесни за изграждане и поддръжка.
Винаги може да се надстрои следващ етаж без усложнения.
Значително по-добра вентилация, светлина и възможност за пълноценно използване на последния етаж.
Естетически издържан архитектурен облик на сградата.
Дава възможност за използване на пространството за тераса, ложа или озеленяване.

Недостатъци:

В места с усилени валежи е необходимо да се изгради висококачествена хидроизолация, за да се предпази сградата от задържалата се вода.
За индустриални постройки е необходимо да се използват междинни колони, в противен случай не е възможен завършек с плосък покрив.

Скатен покрив

Те са по-разпространени и както споменахме има различни видове. Техният наклон е по-голям от 10°. Този вид покривна конструкция не позволява задържането на атмосферни води. За конструкцията се използват дървени материали или стомана, а покритието им е с керемиди (керамични, битумни, метални и пр.):

Къща със скатен покривПредимства на скатните покриви:

Изгражда се сравнително бързо.
Не е нужно да има междинни стени или подпори, което го прави изгоден избор за индустриални сгради.
Дренажът на скатния покрив се осъществява по-лесно от плоския.
Не се нуждае от хидроизолация.

Недостатъци:

Експлоатационният му период спрямо плоския покрив е по-кратък.
Податлив е на различни атмосферни влияния.
По-често се появяват течове при обилни валежи и снеговалежи.
Няма възможност за изграждане на следващ етаж.
Икономически е неизгоден, ако се налага монтиране на окачен таван.

Покрив тип „Черупка“

Тази конструкция се е появила в отговор на архитектурните нужди и оформления. Най-често се използва за сгради с обществено значение като театри, опери, търговски центрове, фабрики и пр. Когато има нужда да се покрият големи площи без обструкция от колони се използва именно покрив тип черупка.

Покрив черупкаПредимства на покрив „Черупка“:

Не се явяват проблеми с течове.
Покриват се големи площи без междини колони и стени.
Архитектурния изглед на сградата има много по-голяма стойност.

Недостатъци:

Има проблем с достъпа до светлина и вентилация.
Не е възможно изграждането на следващ етаж.
Този покрив е най-скъпият избор, но за сметка на това изключително красив, разчупен, модерен и различен.

Видове покривни покрития и кога са подходящи за използване

След като уточнихме какви са видовете покриви според тяхната форма е ред да обърнем внимание и на различните покривни покрития и кога е подходяща тяхната употреба. Най-общо можем да кажем, че покритието се определя от ската (наклона). За плоския покрив е подходяща рулонната хидроизолация. Тя се полага за наклон от 0° до 15°. За скатните покриви има по-голям избор:

Керемиди (керамични, метални) – 20° до 50°
Естествен камък – 30° до 60°
Битумни керемиди – 15° до 90°

Покрив с керемидиКерамични керемиди

Едни от най-разпространените и древни покривни покрития у нас и не само. Те си произвеждат от глина и имат ниска водопоглъщаемост. Характерно за керамичните керемиди е тяхната огнеупорност и устойчивост при стареене и ниски температури.

Техен минус безспорно е голямото им тегло и натоварването, което оказват върху покривната конструкция. Поставя се и под съмнение издържливостта им – често има счупени и пукнати керемиди, което налага редовната им подмяна.
Метални керемиди

Този вид покривно покритие е много практично и доста по-евтино, особено ако е необходимо да ремонтирате покрива на стара сграда. Металните керемиди са в пъти по-леки от керамичните и се монтират на цели листове, което значително намалява времето за поставянето им. А то самото е бързо и сухо и не зависи от климатичните условя. Голям плюс на металните керемиди е възможността да се поставят на покриви с различни наклони.
Естествен камък

Един наистина естетически красив и стилен покрив, можете да постигнете именно с това покритие. Материалът е напълно екологичен и не гори. Монтажът му също не представлява дейност с високо ниво на трудност и често се използва за реставрация на сгради. Като недостатък можем да отчетем сравнително голямото натоварване върху покритието и голямата степен на нагряване през горещите слънчеви дни.
Битумни керемиди

На битумните керемиди можем да гледаме като вид хидроизолация, защото предпазват от вода покривната конструкция в най-голяма степен от изброените до момента. Те се монтират на покриви с големи наклони и позволяват да се оформят различни архитектурни решения. Предлагат се в няколко форми и цветове. Теглото им е леко и не натоварва конструкцията. В последните години това покритие се е превърнало в предпочитан избор за много собственици на къщи и друг вид сгради.
Хидроизолация

Това е покритието, без което плоският покрив би бил напълно нефункционален. Само качествената хидроизолация може да предотврати навлизането на атмосферната вода в бетона и неговото разрушаване. Предотвратява поява на течове, попиване на влага в стените, разрушаване на мазилката и образуване на мухъл и плесен в жилищата.
Най-често използвани термини при ремонт на покрив

За да сте по-наясно е терминологията, която се употребява от професионалните фирми за ремонт на покриви ви даваме списък с термини и тяхното значение:

Било – Това е хоризонтална пресечната линия на равнини участъци, които са разположени над тях.
Маия – Наименованието на наклонена пресечна линия на равнини участъци, разположени над тях.
Улама – Наклонена пресечната линия на равнини участъци, но разположени под тях.
Стряха – Частта от покрива, която се явява извън външните стени на сградата и предназначението и е да ги предпазва от атмосферните води.
Капчук – Това е долният ръб на стрехата
Улук – хоризонтален коритообразен елемент, част от отводнителната система на покрива, който отвежда водата от него.
Водосток – вертикална тръба, отново част от отводнителната система на покрива, която отвежда водата, събрана от улука.

Какво включва ремонтът на покрив

Всяка себеуважаваща се фирма за ремонт на покрив не би ви дала един общо валиден отговор на този въпрос. Ремонтът може да включва един много широкообхватен набор от услуги и те са индивидуални спрямо формата на покривната конструкция, вида покривно покритие и моментното състояние на самия покрив. Ако имате течове от тавана или образували се влажни петна по стените, то трябва да се консултирате с фирма, която е специализирана в ремонтирането на покривни конструкции. Единствено огледът на място може да даде отговор какво точно трябва да се направи, за да се възстанови здравината и издържливостта му, както и да се дадат ориентировъчни цени на ремонт на покриви.

За някои клиенти ще бъде напълно достатъчно подмяната не керемиди в конкретен участък (керамични или битумни), за други на цялата площ. Едни ще имат нужда от полагане на хидроизолация, а други по поддръжка на текущата. Дейности като измазване на комини, подмяна на улуци, боядисване на бордове и шапки също могат да бъдат включени в един цялостен ремонт на покрив, а също могат да са и отделно извършени услуги.
Как да изберем фирма-изпълнител в София?

Несъмнено препоръката на роднина, приятел и познат имат най-голяма тежест, но ви съветваме да си направите свое мини проучване. Вашият покрив може да има нужда от по-специфични услуги, които препоръчаната фирма да не е в състояние да извърши.

Потърсете информация в Интернет. Запознайте се подробно с предлаганите дейности, използваните материали и задължително опита на няколко фирми, които работят на територията на вашия град или по-специално в София, където е седалището на фирма Валфорс ЕООД. И запомнете – консултации и предлагане на оферти по телефона говорят за несериозно отношение е пълна липса на професионализъм.
За хората, които обичат качество на разумна цена при ремонт на покриви

Ние заставаме твърдо с името си, зад всеки изпълнен проект за ремонт на покрив или хидроизолация. Дългогодишния ни опит и доказаните професионалисти в екипа са показали, че могат да се справят и отстранят всеки проблем при различните покривни конструкции.

Имаме строго персонално отношение към всеки един клиент. Използваме материали с доказани качествени характеристики, защото искаме да гарантираме максимално дълъг експлоатационен живот на покривната конструкция. Професионалното ни отношение изпъква най-вече с вниманието, което отделяме на дребните детайли, защото знаем, че проблемите на покрива започват именно от тях.

Услугите, които екипът ни предлага са ремонт на покриви, изграждане на покривни съоръжения и конструкции, подмяна на керемиди и битумни мембрани, измазване на комини, подмяна на улуци, хидроизолация, ремонт на покривни конструкции на панелни блокове, боядисване на шапки и бордове, премахване на течове, подмяна на съществуваща хидроизолация и други. Валфорс ЕООД гарантира професионализъм при изпълнението на задачите, най-добро качество и лично отношение към всеки клиент. Стремим се да работим с качество в 3 ключови компонентаФирма за ремонт на покрив:



Високо качество при изпълнение;
Разумни цени за клиента;
Кратки срокове.

Нашият екип винаги се стреми да влага максимална взискателност при изпълнение на задачите, поставени от клиента, защото отлично разбираме, че доволният клиент е най-добрата реклама за нашата работа.
Ремонт на покриви на ниски цени

Фирма Валфорс ЕООД винаги е бил една стъпка пред своите конкуренти. Нашите услуги винаги са били изключително рентабилни за клиентите, защото ние разбираме техните нужди, потребности и възможности. Цената често е определяща за крайното потребителско решение да се довери на една или друга компания, но защо е нужно да жертвате качество, когато можете да го получите на една съвсем разумна цена.

Ние знаем, че вие търсите идеалния баланс между цена и качество, когато избирате покупка на продукт или услуга и за това ви го предлагаме.
Качеството, което заслужавате

Всеки може да прави каквото поиска, но само професионалистите в една дейност могат да обещаят качеството, което клиента очаква. Точно това е един от най-важните компоненти на нашата работа – високото качество при реализиране на дейности по ремонтиране на покривни конструкции.

Ние успешно и безапелационно ще се справим с всяко предизвикателство, което трябва да бъде преодоляно, за да гарантираме блестящ краен резултат.
Ремонти в срок

Сигурно много фирми за ремонт на покриви в София ви обещават изпълнение на проекта в обещания срок? Разликата между нас и тях е, че ние спазваме поетия ангажимент в срок, защото съзнаваме, че и вие гоните срокове, както и ние, за да си гарантираме рентабилност за нашите проекти и клиенти.

Винаги, когато търсите качество при ремонт на покрив при това на добра цена от фирма, която ще спази обещания срок – доверете се на Валфорс!


Страница на обявата:

Подобни обяви

University projects, papers, and courses work - 100 % success at exams

University projects, papers, and courses work - 100 % success at exams

Students’ projects, papers, essays, bachelor\'s and master\'s thesis. Analyses and presentations. 100 % custom-made texts, developed according to your task, respecting all the requirements. No copying from other sources. Areas of competence: *)...

Цена: 5 €
Град: София
Добавена на: 21-05-2024
Курсови и дипломни - 100 % успех на изпита

Курсови и дипломни - 100 % успех на изпита

Изготвяне на студентски курсови работи и реферати. Бакалавърски и магистърски тези. Ученически и студентски есета и анализи. Презентации. Напълно авторски разработки по:  икономика,  мениджмънт,  стопанско управление,  финанси, ...

Цена: 5 лв.
Град: София
Добавена на: 21-05-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди

Цена: По договаряне
Град: Бухово
Добавена на: 20-05-2024
Ремонт да покриви 0894588025

Ремонт да покриви 0894588025

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: София
Добавена на: 17-05-2024
Строителни ремонти и довършителни работи

Строителни ремонти и довършителни работи

Ремонт Софстрой Груп ООД предлага следните услуги в гр. София и Област София: - Ремонт на апартаменти; - Ремонт на къщи и вили; - Ремонт на офиси; - Ремонт на бани; - Ремонт на кухни. Нашите специалисти могат да Ви бъдат полезни за...

Цена: По договаряне
Град: София
Добавена на: 14-05-2024
Ремонт на покриви 0894588025

Ремонт на покриви 0894588025

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: София
Добавена на: 12-05-2024
Бус,Хамали София,транспорт до 6 метра София,товарен бус София,бус под наем София,микробус под наем София,пътна помощ София,0899826880...

Бус,Хамали София,транспорт до 6 метра София,товарен бус София,бус под наем София,микробус под наем София,пътна помощ София,0899826880...

Бус,Хамали София,транспорт до 6 метра София,товарен бус София,бус под наем София,микробус под наем София,пътна помощ София,0899826880

Цена: 1 лв.
Град: София
Добавена на: 12-05-2024
Ремонт на покриви 0894588025

Ремонт на покриви 0894588025

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: София
Добавена на: 11-05-2024
Ремонт на покриви 0894588025

Ремонт на покриви 0894588025

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: Елин Пелин
Добавена на: 10-05-2024
Автосервиз под наем от Собственик

Автосервиз под наем от Собственик

СОБСТВЕНИК-0878535838! Предлагам ви под наем нов току що построен напълно оборудван автосервиз. -Ново Тухлено монолитно строителство с дебела външна изолация -Застроена площ 345. 5 клетки с подемници за ремонтни дейностиза ,1 клетка с канал...

Цена: 1 000 лв.
Град: Нови Искър
Добавена на: 10-05-2024
Спешно продавам mtb колело DRAG ZX2

Спешно продавам mtb колело DRAG ZX2

Колелото е в отлично състояние. Унисекс или за юноши.

Цена: 300 лв.
Град: София
Добавена на: 05-05-2024
Професионално изграждане гръмоотвод.Електро лаборатория АКТ 16

Професионално изграждане гръмоотвод.Електро лаборатория АКТ 16

https://www.facebook.com/Grmootvodtodor За контакт Тодор Тодоров тел 0879689114 ВНИМАНИЕ ЗАПОЧВА СЕЗОНА НА МЪЛНИТЕ. ЗАЩИТЕН ЛИ Е ВАШИЯТ ДОМ ОТ МЪЛНИЯ ЛИЦЕНЗ №70.00.201 ЗА ЕЛЕКТРОМОНТАЖ ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦЙИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДБИ ГРЪМООТВОДИ...

Цена: 1 100 лв.
Град: София
Добавена на: 03-05-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

*Хидро и топлоизолация *Битомни керемиди *Пренарждане на керемиди *Повдигане на тавани *Изграждане на нови покриви *Бояджийски услуги *Боядисване на улици *Тенекеджийски услиги ИВО ГЕОРГИЕВ тел:0899650871 Предлагаме качество и гаранция...

Цена: 50 лв.
Град: София
Добавена на: 01-05-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: Божурище
Добавена на: 29-04-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: Банкя
Добавена на: 29-04-2024

Последни VIP Обяви

Ремонт на покриви 0884605352

цена: По договаряне

Ремонт на покриви 0894588025

цена: По договаряне

Намерете ни във фейсбук!