НАБИРАМЕ ДИСТРИБУТОРИ ОТ СТРАНАТА за фирма "Green Master" по известна като "Volcano"

Обявата е изтекла
НАБИРАМЕ ДИСТРИБУТОРИ ОТ СТРАНАТА за фирма "Green Master" по известна като "Volcano"

За Контакти

Инфо / обява № 37313

Добавена:
25.07.2012
Тип обява:
Обикновена
Тема:
Работа Предлага
Разглеждания:
871
Валидна до:
03.07.2023 / 14:04:51
По договаряне
Обикновена

Информация за обявата:

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОРИ на фирмата
“Green Master” или по известна като “Volcano”

Предлагаме Ви да СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОРИ (независимо къде живеете) на популярната фирма "Green Master", по-известна с името на своите продукти "VOLCANO"- София.
Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в страната с над 20 000 дистрибутори и представителства в над 30 селища, в т.ч. във всички бивши окръжни градове, както и в селищата: Банкя, Ботевград, Враца, Габрово, Исперих, Казанлък, Кнежа, Козлодуй, Петрич, Поморие, Разград, Свищов, Хасково и Червен бряг.
Стоките се закупуват по цени на едро от представителствата на фирмата, но заявки могат да се дават и по Е-поща и стоките се получават след един ден по куриер с наложен платеж, като куриерската такса е за сметка на фирмата.

Работите в удобно за Вас време, когато пожелаете, но от Вас и от обема на продажбите ще зависят Вашите допълнителни доходи и ежемесечни премии.
В началото на всеки месец се предлагат промоции и най-различни допълнителни бонус-възнаграждения. Като правило цените на някой от стоките се намаляват от постоянните базисни цени с 10-20 до 50% или при закупена дадена стока имате право втората да закупите с 50% намаление, или при закупуване на три еднакви стоки четвъртата е безплатна и т.н.

Фирмата работи по западната система “Мулти левъл маркетинг”, т.е. няма магазини, продавачи и разходи. Затова на дистрибуторите се заплащат високи печалби 30-50%, от разликата цени на едро-дребно.

Повечето от 470 стоки на фирмата може да видите на нейния сайт:
www.green-master.eu.

Предполагаме, че някой от продуктите на фирмата са Ви известни, като:
- ултразвукова мини пералня “Volcano”, 53-69 лв. /цени на едро-дребно/; за някой от месеците цената на едро е 34 лв., т.е. печалбата е 50%;
- електронна цигара “Volcano”, 99-129 лв. и патрони /пълнители/ за тях
/5 бр./, 9,90-12,90 лв.;
- уред за сребърна вода /САЩ/; 53-69 лв.; за някой от месеците промоционалната цена на едро е 34 лв., т.е. печалбата е 50%;
- йонизираща четка за домашни любимци; 40-65 лв.;
- магнитен декарбонизатор за перални “Магнолия”, 25-29 лв.;
- серия йонизатори на въздуха “Volcano”; 30-39 лв.;
- царски билки: 14 вида на маг.фарм. Н. Мангалджиев;
- продукти от серията “Здраве”, 36 вида; от 3 до 14 лв.;
- продукти от серията “Rodiola” (кремове, балсами, гелове, лосиони и др. – около 25 вида);
- продукти от серията “Lytess” за отслабване, поддържане и оформяне на силуета (клинове с отслабващо действие, оформящи колани, бикини, стринги и др.) над 20 вида;
- продукти от серията “Кристалите на Сваровски” над 100 вида: обеци, колиета и др. бижутерия;
- позлатени обеци и колиета на фирмата “Pedroni”; 18 вида; от 95 до 270 лв.;
- колекция медицински магнитни гривни на фирмата “Victoria Bells” с въздействие на: мощни магнити, германий, отрицателни йони и инфрачервени лъчи; над 30 вида; от 73 до 145 лв.;
Горните стоки не се продават по магазините, а се разпространяват само по дистрибуторската мрежа на фирмата.

След като станете дистрибутор и със своя членски № и парола се регистрирате в сайта ще можете да получавате допълнителна служебна информация, като: базисни постоянни цени на едро и препоръчителни на дребно и ежемесечни промоционални отстъпки /от 10 до 50% за някой стоки/, награди, томболи, най-различни промоции, нови продукти, липсващи стоки временно в склада и др.

За заявяване на стоките по цени на едро има две възможности: от регионалните отговорници на фирмата (като се регистрирате ще Ви съобщим техните телефони), като не заплащате куриерска такса, но получаването на стоките става с голямо закъснение и директни заявки до фирмата в София по Интернет на И-мейл: [email protected], като куриерските такси са за Ваша сметка, но ако във Вашето селище няма регионални представители и заявката Ви е за стоки над 100 точки куриерската такса е за сметка на фирмата.

За да станете дистрибутор трябва да закупите еднократно продукт/и/ по Ваш избор с търговска отстъпка (ТО) над 55 лв. и срещу 10 лв. получавате членска карта с №, комплект каталози: Иновации; Здраве и красота; Клуб здраве; Бижутерия и др.; ценоразпис на стоките на едро и дребно; фирмена химикалка, листовки, инструкция за месечните премии по западната система “Мулти левъл маркетинг”и др. материали.

Всеки дистрибутор пазарува с ТО, която минимум е 30%, а с ежемесечни промоции достига до 40-50% (така например за някой от месеците печалбата за пералня – 35 лв., уред за сребърна вода – 35 лв.; йонизираща четка– 20 лв., магнитни гривни 32-38 лв. и т.н.).

За всеки продукт са определени точки (Е-цигара - 52 точки, пералня - 27 т, йонизираща четка - 30 т, клин - 25 т, магнитни гривни 50-90 т и т.н.). върху, които ежемесечно ще получавате премии до 20%, при изградена от Вас дистрибуторска мрежа поне от 10-20 дистрибутори.
Основният показател за месечните премии е общия обем на закупената продукция (в точки) от Вас и регистрираните от Вас дистрибутори до шесто ниво. По този критерий фирмата определя шест VIP статуса (звания) и пет VIP бонуси: личен, линеен, структурен, лидерски и регионален (виж в инструкцията за премиране) и по тях се начисчисляват различни проценти на премиите.

Фирмата дава възможност на всеки дистрибутор за максимална реализация, неповторими възможности за сътрудничество и значителни доходи и премии.
Вие след като се регистрирате като дистрибутор сте напълно равноправни със своите колеги и също сте заинтересувани да привличате свои приятели и познати да станат дистрибутори и при увеличение на груповия общ обем на покупките (в точки) ще увеличите своите доходи и своя дистрибуторски успех.

Предложението да станете дистрибутор е истинско предизвикателство за всеки от Вас, който желае да бъде част от фирмата и да се възползва от възможностите за заработването на твърде високи допълнителни доходи и премии.

За условията и допълнителна информация: 02/855 26 35, GSM 0888/373 974; 0887/255 692 или по Е-поща: <[email protected]> и <[email protected]>
С каталозите, продуктите, цените, точките и програмата за премиране може да се запознаете в София, пазар “Борово”, павилион 12 (срещу супермаркет “Европа”).

Ако при горните условия сте съгласни да станете дистрибутор на фирмата “Green Master” ние Ви регистрираме в София, след като ни съобщите по телефона или Е-поща следните данни: трите имена; адрес; ЕГН; телефон и стоката/и/, която еднократно ще закупите по цени на едро за над 55 лв.

След получаване на данните същия ден Ви регистрираме и по куриер Ви изпращаме членската карта, каталозите, ценоразписите, инструкцията за месечно премиране и посочената от Вас стока/и/ с наложен платеж и ги получавате на следващия ден. Ще Ви посочим и телефоните на фирмата и регионалните отговорници, от които ще заявявате и закупувате стоките по цени на едро.

Работим с куриерска фирма “Еконт”. Таксата за пратката при получаване до поискване, т.е. от офиса на фирмата е 5 лв., на адрес: 6,30 лв., плюс 2,4% върху сумата на наложения платеж, т.е. за обща сума 60 лв. таксата е 1,50 лв.

Като дистрибутор на “Green Master” успешно продавам следните стоки: ултразвукова пералня; уред на НАСА-САЩ за сребърна вода; електронни цигари и пълнители за тях; медицински магнитни гривни, NRG електронни карти за 50 заболявания; гривни „Пауър Баланс”- САЩ и много др.

С тези продукти подробно може да се запознаете в моите обяви в Интернет сайтовете, посочени по-долу, както и в сайт адреса на фирмата: www.green-master.eu. След като се регистрирате като дистрибутор и в сайта на фирмата ще получавате служебна информация за нови продукти, ежемесечни промоции, семинари по места, временно липсващи продукти в склада и много други.

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ: www.albobg.com; www.albo-bg.com; www.albobg.info
КОНТАКТИ: София, пазар Борово, павилион № 12 /срещу супермаркет Европа/
02/855 2635; 0888/373 974; 0887/255 692; Е-поща: [email protected]


Страница на обявата:

Подобни обяви

Ремонт наа покриви 0894588025

Ремонт наа покриви 0894588025

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: Мечката
Добавена на: 25-04-2024
Бус, Транспортни услуги София,Хамали в София от врата до врата 24/7,транспорт в София от врата до врата 24/7,товарен бус София от врата до врата...

Бус, Транспортни услуги София,Хамали в София от врата до врата 24/7,транспорт в София от врата до врата 24/7,товарен бус София от врата до врата...

Бус, Транспортни услуги София,Хамали в София от врата до врата 24/7,транспорт в София от врата до врата 24/7,товарен бус София от врата до врата 24/7,бус под наем София 24/7, микробус под наем София 24/7,пътна помощ София...

Цена: 1 лв.
Град: София
Добавена на: 25-04-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: Златица
Добавена на: 24-04-2024
Бус, Транспортни услуги София,Хамали в София от врата до врата 24/7,транспорт в София от врата до врата 24/7,товарен бус София от врата до врата...

Бус, Транспортни услуги София,Хамали в София от врата до врата 24/7,транспорт в София от врата до врата 24/7,товарен бус София от врата до врата...

Бус, Транспортни услуги София,Хамали в София от врата до врата 24/7,транспорт в София от врата до врата 24/7,товарен бус София от врата до врата 24/7,бус под наем София 24/7, микробус под наем София 24/7,пътна помощ София...

Цена: 1 лв.
Град: София
Добавена на: 24-04-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви хидроизолация тенекеджийски услуги навеси битомни керемиди

Цена: По договаряне
Град: София
Добавена на: 23-04-2024
Правене и разваляне на магий,сьбиране на разделени и гаранция без льжи

Правене и разваляне на магий,сьбиране на разделени и гаранция без льжи

Правене на бяла магия за сьбиране на разделени работиме сьс арабски продукти които дават пьлен резултат.Без разни льжи и шарлатаний.разваляне на всички магий,работиме вьв всички градове на страната и чужбина.0884255078,...

Цена: 2 лв.
Град: София
Добавена на: 23-04-2024
Бус,Хамали София,транспорт София,товарен бус София,бус под наем София,микробус под наем София,пътна помощ София,0899826880...

Бус,Хамали София,транспорт София,товарен бус София,бус под наем София,микробус под наем София,пътна помощ София,0899826880...

Бус, Транспортни услуги София,Хамали в София от врата до врата 24/7,транспорт в София от врата до врата 24/7,товарен бус София от врата до врата 24/7,бус под наем София 24/7, микробус под наем София 24/7,пътна помощ София...

Цена: 1 лв.
Град: София
Добавена на: 22-04-2024
Бус,Хамали в София от врата до врата 24/7,транспорт в София от врата до врата 24/7,товарен бус София от врата до врата 24/7,бус под наем София...

Бус,Хамали в София от врата до врата 24/7,транспорт в София от врата до врата 24/7,товарен бус София от врата до врата 24/7,бус под наем София...

Бус, Tоварни превози,транспортни услуги Цени в София 35-45 лв/курс, бусове София, бус София, транспорт в страната Цени бус 0,60 – 0,80 лв/км в страната,товарен транспорт в София и страната, договаряне , бус 3.30 х 1.80 х 1.60, РАЗМЕР камионче...

Цена: 1 лв.
Град: София
Добавена на: 18-04-2024
Целогодишен курс по МАТЕМАТИКА за шестокласници-6. клас

Целогодишен курс по МАТЕМАТИКА за шестокласници-6. клас

Целогодишен курс по МАТЕМАТИКА за шестокласници - 6. клас Ако вашият ученик започва 6. клас, трябва да знаете, че е необходимо да обърнете внимание на неговите знания навреме. Ние ще ви помогнем с текущият материал в училище, както и ще...

Цена: 30 лв.
Град: София
Добавена на: 18-04-2024
Целогодишни курсове по МАТЕМАТИКА за петокласници - 5. клас

Целогодишни курсове по МАТЕМАТИКА за петокласници - 5. клас

Целогодишни курсове по МАТЕМАТИКА за петокласници - 5. клас Пети клас е първият клас от прогимназиалния етап, това е преходът от основното към прогимназиалното образование. Това е началото на етапа, през който децата ще получават своята...

Цена: 30 лв.
Град: София
Добавена на: 18-04-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: Етрополе
Добавена на: 17-04-2024
Направа и ремонт на ел. инсталации. Монтаж на ел. табла, контакти, осветителни тела, свързване на бойлери, перални и миялни машини. За контакти: 02...

Направа и ремонт на ел. инсталации. Монтаж на ел. табла, контакти, осветителни тела, свързване на бойлери, перални и миялни машини. За контакти: 02...

Направа и ремонт на ел. инсталации. Монтаж на ел. табла, контакти, осветителни тела, свързване на бойлери, перални и миялни машини. За контакти: 02 866 12 22; 0885 84 32...

Цена: 10 лв.
Град: София
Добавена на: 17-04-2024
University projects, papers, and courses work - 100 % success at exams

University projects, papers, and courses work - 100 % success at exams

Students’ projects, papers, essays, bachelor\'s and master\'s thesis. Analyses and presentations. 100 % custom-made texts, developed according to your task, respecting all the requirements. No copying from other sources. Areas of competence: *)...

Цена: 5 лв.
Град: София
Добавена на: 17-04-2024
University projects, papers, and courses work - 100 % success at exams

University projects, papers, and courses work - 100 % success at exams

Students’ projects, papers, essays, bachelor's and master's thesis. Analyses and presentations. 100 % custom-made texts, developed according to your task, respecting all the requirements. No copying from other sources. Areas of competence:...

Цена: 5 €
Град: София
Добавена на: 17-04-2024
Курсови и дипломни - 100 % успех на изпита

Курсови и дипломни - 100 % успех на изпита

Изготвяне на студентски курсови работи и реферати. Бакалавърски и магистърски тези. Ученически и студентски есета и анализи. Презентации. Напълно авторски разработки по:  икономика,  мениджмънт,  стопанско управление,  финанси, ...

Цена: 5 лв.
Град: София
Добавена на: 17-04-2024

Последни VIP Обяви

Ремонт на покриви 0884605352

цена: По договаряне

Ремонт на покриви 0893898762

цена: По договаряне

Намерете ни във фейсбук!