ОБЯВЛЕНИЕ

Обявата е изтекла
ОБЯВЛЕНИЕ

За Контакти

Инфо / обява № 142385

Добавена:
08.12.2023
Тип обява:
Обикновена
Тема:
Работа Предлага
Разглеждания:
56
Валидна до:
23.12.2023 / 16:26:07
1лв.
Обикновена

Информация за обявата:

На основание чл. 44, ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл. 10а от Закона за държавния служител, във връзка с чл. 10, ал. 1 от Закона за държавния служител, чл. 14 от Наредба за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители и Заповед № РД-1634 /07.12.2023 г. на кмета на Община Съединение

О Б Я В Я В А:
Конкурс за длъжността „Директор на Дирекция ТСПГСЕУСДД и Главен инженер“ към общинска администрация на Община Съединение, област Пловдив
1. Кратко описание на длъжността по длъжностна характеристика:
Основна цел на длъжността: Ръководи, организира, координира и контролира дейността на специализираната администрация /Дирекция ТСПГСЕУСДД/ в изпълнение на разпорежданията на кмета на община Съединение, при спазване разпоредбите на Закона за администрацията, Закона за местното самоуправление и местната администрация, Устройствения правилник на община Съединение и другите законови и подзаконови нормативни актове, свързани с дейността на Общината.
Области на дейност:
1. Организация, координация и контрол на административните дейности, свързани с териториалната и стопанска политика на общината, строителството, инвестициите, кадастъра и регулацията, гражданското състояние, екологията, управлението на собствеността и държавните дейности.
2. Контрол върху дейностите, свързани с териториалното и селищно устройство, устройственото планиране, планиране и изпълнение на инвестиционната програма на общината.
3. Контрол по изпълнението на инфраструктурни проекти и други строителни дейности на общината.
2. Минимални и специфични изисквания, предвидени в нормативни актове за заемане на длъжността Директор на дирекция на община и на район:
2.1. По Класификатор на длъжностите в администрацията, приет с ПМС № 129 от 26.06.2012 г. (изм и доп. – ДВ, бр. 93 от 2019 г.):
- Изисквана минимална образователна степен на завършено образование – магистър. Специалност, по която е придобито образованието – строително инженерство, архитектура, геодезия.
- Години професионален опит – 4 години, или минимален ранг – III младши;
- Вид правоотношение: Служебно;
- Длъжностно ниво 6;
- Ръководно ниво: 6Б.
2.2. По Закона за държавния служител:
2.2.1. За държавен служител може да бъде назначено лице, което:
- Е български гражданин;
- Е навършило пълнолетие;
- Не е поставено под запрещение;
- Не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода;
- Не е лишено по съответен ред от правото да заема определена длъжност;
- Отговаря на минималните изисквания за степен на завършено образование и ранг или професионален опит, както и на специфичните изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на съответната длъжност.
2.2.2. Не може да бъде назначавано за държавен служител лице, което:
- Би се оказало в йерархическа връзка на ръководство и контрол със съпруг или съпруг лице, с което е във фактическо съжителство, роднина по права линия без ограничения, по съребрена линия до четвърта степен включително или по сватовство до четвърта степен включително;
- Е едноличен търговец, неограничено отговорен съдружник в търговско дружество, управител, търговски пълномощник, търговски представител, прокурист, търговски посредник, ликвидатор или синдик, член на орган на управление или контрол на търговско дружество или кооперация;
- Е народен представител;
- Е съветник в общински съвет - само за съответната общинска администрация;
- Заема ръководна или контролна длъжност в политическа партия;
- Работи по трудово правоотношение, освен като преподавател във висше училище;
- Работи по друго служебно правоотношение, освен при условията на чл. 16а, ал. 4 или чл. 81б от ЗДСл.
2.3. Специфични изисквания за заемане на длъжността, установени с нормативен акт – няма.
2.4. Необходими компетентности на кандидатите: аналитична компетентност, ориентация към резултата, работа в екип, комуникативна компетентност, професионална компетентност, дигитална компетентност.
3. Минимален размер на основната заплата, определена за длъжността: 933.00 лв. (деветстотин тридесет и три лв.). Основната месечна заплата се определя по нива и степени съгласно приложение № 1 от Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация, като се отчита нивото на заеманата длъжност, квалификацията и професионалният опит, освен ако друго не е определено в специален закон. Индивидуалните основни месечни заплати на служителите на пълно работно време не може да са по-ниски от минималния размер и по-високи от максималния размер на основната месечна заплата за съответното ниво и степен на основната месечна заплата по приложение № 1 от Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация.
4. Брой работни места, за които се обявява конкурсът – 1.
5. Начин на провеждане на конкурса:
Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе по следния начин:
1.1. Решаване на тест.
1.2. Защита на концепция за стратегическо управление на тема „Организация, ръководство и управление на процесите в Дирекция ТСПГСЕУСДД, гарантиращи реализирането на краткосрочните, дългосрочните и стратегически цели, поставени пред Община Съединение, разгледани през призмата на дирекцията“ (концепцията се предоставя изписана във формат А4 до 15 стандартни машинописни страници).
1.3. Интервю.
Конкурсът се провежда от комисия, назначена от органа по назначаването, според правилата на заповедта за обявяване на конкурса и тези, регламентирани в Раздел VII. Начини за провеждане на конкурса, от Наредба за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители.
6. Документи, които кандидатите за участие в конкурса трябва да представят:
Кандидатите за участие в конкурса представят следните документи:
6.1. Писмено заявление за участие в конкурс - по образец /Приложение № 3 към чл. 17, ал. 2 от Наредба за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители. Заявлението се предоставя от служителите в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Общинска администрация - Съединение, на адрес: гр. Съединение, ул. „Шести септември” № 13.
Към заявлението се прилагат:
6.2. Декларация по чл. 17, ал. 3, т. 1 от Наредба за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители, от лицето за неговото гражданство, както и за обстоятелствата че е пълнолетно, не е поставено под запрещение, не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишено по съответен ред от правото да заема определена длъжност. Декларацията се предоставя от служителите в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Общинска администрация - Съединение.
6.3. Kопия от документи за придобитата образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност, които се изискват за длъжността; ако дипломата на кандидата за придобито в Република България образование е вписана в Регистъра на завършилите студенти и докторанти, в заявлението се посочват номер, дата и издател на дипломата, а ако документът за признаване на придобитото в чужбина образование е вписан в регистрите за академично признаване на Националния център за информация и документация, в заявлението се посочват номер, дата и издател на документа за признаване, като копие на диплома не се прилага.
6.4. Копия от документите, удостоверяващи продължителността на професионалния опит или придобития ранг като държавен служител /при наличие на такъв/.
6.5. Автобиография.
6.6. Концепция за стратегическо управление на тема „Организация, ръководство и управление на процесите в Дирекция ТСПГСЕУСДД, гарантиращи реализирането на краткосрочните, дългосрочните и стратегически цели, поставени пред Община Съединение, разгледани през призмата на дирекцията“.
Подаването на заявлението и приложенията към него се извършва лично от кандидата или чрез пълномощник, като копията на документи се представят в запечатан непрозрачен плик, със заверка „вярно с оригинала“ и подпис.
7. Място и срок за подаване на документите за участие в конкурса:
Документите се подават в запечатан непрозрачен плик, в Център за услуги и информация на гражданите, в сградата на Общинска администрация - Съединение, находяща се на адрес гр. Съединение, ул. „Шести септември” № 13, в срок до 17,00 часа на 10-я ден от датата на публикуване на обявлението за конкурса по чл. 10а от Закона за държавния служител. 10-дневният срок започва да тече от датата на публикуването на обявлението за конкурса.
Върху плика се изписват имената на кандидата, адрес за кореспонденция и адрес на електронна поща, както и наименованието на длъжността, за която кандидатства.
Центърът за услуги и информация на гражданите се намира на първия етаж и работи всеки работен ден от 08.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 ч.
Телефон за справки – 031823943.
Лице за контакти Катя Маринчешка – Главен специалист Човешки ресурси.
8. Общодостъпно място, на което ще се публикуват списъците и всички съобщения във връзка с провеждането на конкурса – Таблото за обяви и съобщения в Центъра за услуги и информация на гражданите, в сградата на Общинска администрация – Съединение, и интернет страницата на Община Съединение.
9. Място, където кандидатите могат да се запознаят и да получат длъжностната характеристика и други необходими за конкурса документи - Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Общинска администрация - Съединение, всеки работен ден от 08.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 ч.
10. На основание чл. 10а, ал. 2 от Закона за държавния служител, във връзка с чл. 14 от Наредба за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители обявлението за конкурса е публикувано в Регистъра по чл. 61, ал. 1 от Закона за администрацията, в специализиран сайт или портал за търсене на работа - Jobs.bg и на интернет страницата на Община Съединение.

ГЕОРГИ РУМЕНОВ
Орган по назначаване


Страница на обявата:

Подобни обяви

Ремонт на покриви 0884605352

Ремонт на покриви 0884605352

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
VIP до: 02.05.2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Hope Building Надвждно -строителство Изготвяме оферти (За най-добрите цени) -Обсъждаме най-добрите планове за Вашия ремонт -Работим бързо и отговорно -Работим по желание на клиента това е едно от най-важните неща за нас удоволствието и...

Цена: По договаряне
Град: Асеновград
Добавена на: 26-04-2024
Лепене на плочки

Лепене на плочки

Поставяне на всички видове облицовки, камък, фаянс, теракота, гранитогрес. Декоративни зидарии, изграждане, декор и облицовка на камини, окачени тавани. Пълен ремонти на бани, кухни, тераси, гипсокартон и др.. цени по...

Цена: По договаряне
Град: Пловдив
Добавена на: 26-04-2024
Ремонт на покриви 0894588025

Ремонт на покриви 0894588025

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: Карлово
Добавена на: 25-04-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: Куклен
Добавена на: 24-04-2024
велосипед

велосипед

продавам ел.сгъваем велосипед на една година използван е пет пъти от Пловдив до с.Марково

Цена: 1 000 лв.
Град: Пловдив
Добавена на: 24-04-2024
Детективска агенция Петрови и син/Пловдив

Детективска агенция Петрови и син/Пловдив

Детективска агенция Петрови и син предлага бързи, точни и резултатни детективски услуги, професионални решения на проблемите на клиента, използвайки всички средства позволени от закона.Нашата детективска агенция предлага детективски услуги за...

Цена: 1 лв.
Град: Пловдив
Добавена на: 23-04-2024
MAГИЯ ЗА СЬБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ

MAГИЯ ЗА СЬБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ

правене на магий и разваляне на всички магий без разни льжи и шарлатаний,на най ниски цени,работиме сьс арабски продукти които дават пьлен резултат работиме вьв всички градове на страната и...

Цена: 2 лв.
Град: Пловдив
Добавена на: 23-04-2024
НОВО - Ъглово бюро с чекмедже и ключалка

НОВО - Ъглово бюро с чекмедже и ключалка

Ъглово бюро с чекмедже и ключалка Каталожен номер Т-1 Цвят: Сив Металик Размерите са на снимка в обявата. Възможност за избор на цвят и корекции на размери. Доставка с Еконт с включена застраховка и опция "Преглед"....

Цена: 344 лв.
Град: Пловдив
Добавена на: 23-04-2024
Изработвам стандартни кройки за облекло.Градирам

Изработвам стандартни кройки за облекло.Градирам

Допълнителна информация Изработвам ръчно професионални кройки за производство на облекла по зададен модел, снимка или техническа скица по индивидуални или стандартни размери. Извършвам градация на кройки които имате в един размер и бихте искали...

Цена: 11 111 лв.
Град: Пловдив
Добавена на: 19-04-2024
Бързи заеми до 5000лв

Бързи заеми до 5000лв

Само за град Пловдив! Имате нужда от пари!? Възползвайте се от кредит при нас. Ние сме винаги до теб! 》Само срещу лична карта; 》Одобрение до 15 минути; 》Шанс за одобрение, дори с лошо ЦКР; 》Възможност за одобрение без трудов договор;...

Цена: По договаряне
Град: Пловдив
Добавена на: 18-04-2024
Поставяне на всички видове облицовки, камък, фаянс, теракота, гранитогрес

Поставяне на всички видове облицовки, камък, фаянс, теракота, гранитогрес

Поставяне на всички видове облицовки, камък, фаянс, теракота, гранитогрес. Декоративни зидарии, изграждане, декор и облицовка на камини, окачени тавани. Пълен ремонти на бани, кухни, тераси, гипсокартон и др.. цени по...

Цена: По договаряне
Град: Пловдив
Добавена на: 18-04-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Здравейте, ние сме специалисти коитото се занимават професионално и обширно обхваща всички ремонти свързани с Вашия покрив от А до Я, работим във територията на цяла България! Нашият екип се състои от квалифициранипрофесионалисти, които са с...

Цена: По договаряне
Град: Първомай
Добавена на: 18-04-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и...

Цена: По договаряне
Град: Перущица
Добавена на: 17-04-2024
ВИП градинар, абонаментно поддържане, озеленяване.

ВИП градинар, абонаментно поддържане, озеленяване.

Предлагам професионални градинарски услуги. Стартирах през 2014 г. в озеленителна фирма. Продължих като личен градинар в частен имот от 15 дка, поддържах и голям хотел в Пловдив. Сега основно практикувам абонаментно обслужване. Акцентирам върху...

Цена: По договаряне
Град: Пловдив
Добавена на: 17-04-2024

Последни VIP Обяви

Ремонт на покриви 0884605352

цена: По договаряне

Ремонт на покриви 0893898762

цена: По договаряне

Намерете ни във фейсбук!